Search

Οι 21 παραμείναντες και 4 νεαροί που προωθούνται στην ΑΕ Ξάνθης!

Με έμφαση στο περσινό ρόστερ ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν η Αθλητική Ένωση Ξάνθης, με την ομάδα του Μάνου Χαραλαμπίδη να διατηρεί σχεδόν ολόκληρο το περσινό ρόστερ ανανεώνοντας την συνεργασία της με 21 παίκτες ενώ στην πρώτη ομάδα προωθήθηκαν και 4 παιδιά που προερχονται απο την Ακαδημία του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα με την φανέλα της ΑΕ Ξάνθης θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά οι: Αχμέτ Ταϊφούν, Αχμέτ  Γιάννης Κιοσέ, Χασάν Σακαλή, Γιώργος Παπανίκας, Γιάννης Καραγιάννης, Αλέξανδρος Πορφυράκης, Σαμπρί Μποασί, Ουμούτ Μουμίνογλου, Μεχμέτ Σαλήογλου, Σεργκέι Σνιμσίκοβ, Γιάννης Κολάτσος, Κερεμτζάν Κοτς, Μιχάλης Κουφόπουλος, Αθανάσιος Ιακωβίδης, Χαράμπος Μυλωθρός, Μουράτ Χουσείν Μολλά, Ονέρ Γκιρετλή, Μπουρχάν Σιράκ, Σουλεϊμάν Χίντ, Χασάν Ισείν Μολλά και Μεχμέτ Μπακάλ.

Ενώ απο την Ακαδημία του συλλόγου προωθούνται στην πρώτη ομάδα οι Χασάν Αλί Οσμάν, Κουτσούκ Χαμδή, Κοτσά Τεομάν και ο Ερχάν Κουρουτζί.

Να σημειώσουμε πως η ΑΕΞ είχε και δυο σημαντικές μεταγραφικές αποχώρησεις δύο νεαρών που έκαναν το βήμα παραπάνω, με τον Τεφήκογλου Ρεφήκ να συνεχίζει στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και τον Χικμετζάν Ομέρογλου στον Άρη Αβάτου, ενώ παρελθόν απο τον σύλλογο αποτελεί και ο Κοτζά Ισμέτ. Με την ΑΕΞ να ψάχνει με προσοχή τους παίκτες που θα την ενισχύσουν στην επιστροφή της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης και τις επόμενες ημέρες μαζί με την προετοιμασία αναμένονται να γίνουν γνωστοί και οι παίκτες που θα αποκτηθούν

Share it