Search

Φιλικό ξεμούδιασμα με γκολ και θέαμα για Ξάνθη και Ορφέα!

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσα στο κεκλεισμένων των θυρών Xanthi FC Arena, ΠΑΕ Ξάνθη και Ορφέας Ξάνθης με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-2 κόντρα στον εξαιρετικό Ορφέα.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο χάρις τα τέρματα των Θοδωρή Τορομανίδη και Φεϊζή Χασάνογλου, με τους νεαρούς παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου να βγάζουν αντίδραση στο δεύτερο μέρος και με πρωταγωνιστή τον Οκάν Σουλεϊμάν που σκόραρε δύο τέρματα και ένα τέρμα του Δημήτρη Τσιπούρα έφτασαν στη νίκη με ανατροπή.

Σε ένα παιχνίδι που είχε καλές στιγμές εκατέρωθεν, και αξίζει να σημειωθεί πως και για τις δύο ομάδες, για την Ξάνθη αναγκαστικά μια και αυτοί είναι οι εναπομείναντες, αγωνίστηκαν πάρα πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές. Πλέον στην Ξάνθη αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον το Διαιτητικό Δικαστήριο με την ελπίδα της δικαίωσης και της οριστικής ακύρωσης του μπαράζ που θα σηματοδοτεί την παραμονή της ομάδας, ενώ στον Ορφέα στρέφουν την προσοχή τους στα επόμενα φιλικά που ακολουθούν με την ομάδα μετά τον Πετεινό να βγάζει ξανά πολύ θετική εικόνα στο γήπεδο

Share it