Search

Θωρακίζει τα μετόπισθεν με Κουρτελάκη το Ασπρονέρι!

Τον Άρη Κουρτελάκη απέκτησε ο Ατρόμητος Ασπρονερίου.

Ο 21χρονος αμυντικός που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕ Διδυμοτείχου, τα τελευταία 2 χρόνια έπαιζε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας. Παράλληλα με την παρουσία του στον Ατρόμητο θα εκπληρώσει και την στρατιωτική του θητεία.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την απόκτηση του 21 χρόνου πολύ ταλαντούχου αμυντικού ΑΡΗ ΚΟΥΡΤΕΛΑΚΗ!!

Συνεχίζουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομαδας μας στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του ρόστερ μας δημιουργώντας ένα σύνολο από ποιοτικούς εμπειρους αλλά και νεαρούς παικτες,ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει ,με μια ακόμη σημαντική μεταγραφη ταλαντούχου παίκτη προσπαθώντας να πάρουμε ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε νεαρές ηλικίες.Ο Άρης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΔ,και έχει παίξει ακόμα στην Κυανή(κατέκτησε το πρωτάθλημα)και τα τελευταία 2 χρόνια στην ΕΠΣ Καβάλας στο Ατρομητο Χαλκερου (α τοπικό ) όπου κ διακρίθηκε ιδιαίτερα .Επεστρεψε στο Διδχο φετος για να κάνει την θητεία του στο στρατό και η ομάδα μας δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποκτήσει.

Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρες με χωρίς τραυματισμούς πάνω από όλα!»

 

Share it