Search

Και η ΕΠΟ τον χαβά της! Απέρριψε πρόταση για 15 ομάδες και όρισε μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλων Σμύρνης!!!

Τι κι να με κάθε τρόπο Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης τονίζουν το παράνομο του ορισμού του μπαράζ παραμονής εν τέλει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε και όρισε διπλούς αγώνες μπαράζ στις 22 και 29 Αυγούστου!

Αξίζει να τονιστεί πως πριν την οριστική απόφαση το μέλος της Ε.Ε. και Πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κ. Διακοφώτης πρότεινε να μπει σε ψηφοφορία πρόταση για 15 ομάδες της Super League, την οριστική παραμονή Ξάνθης και άνοδο του Απόλλων Σμύρνης δηλαδή.

Την πρόταση αυτή υπερψήφισαν 9 μέλη, ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, έναντι 8. Ωστόσο για να περάσει η συγκεκριμένη πρόταση χρειαζόταν 13 ψήφους, κατά των 15 ομάδων και υπέρ του ορισμού μπαράζ ψήφισαν οι 4 εκπρόσωποι της Super League ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και οι Βακάλης, Αντωνίου και Λασκαράκης

Κάπως έτσι, θα υπάρξουν διπλοί αγώνες μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης, με το πρώτο παιχνίδι να ορίζεται για τις 22 Αυγούστου και το δεύτερο στις 29 του ίδιου μήνα, απ’ όπου θα προκύψει η ομάδα που θα αγωνίζεται στην Super League 1 τη νέα σεζόν.

Το μόνο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα είναι πλέον το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στο οποίο αναμένεται να προσφύγουν τόσο η Ξάνθη όσο και ο Απόλλων Σμύρνης. Ενώ με εξώδικα προς την Ομοσπονδία αντιδρούν και οι Χανιά και Λεβαδειακός που ζητούν αναδιάρθρωση και αύξηση των ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

Share it