Search

Photos: Ξεκίνημα με όρεξη και υψηλές φιλοδοξίες για τον ενισχυμένο ΑΠΟΞ!

Υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Πετρίδη ξεκίνησε η νέα εποχή του ΑΠΟΞ, που το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Παρουσία αρκετών παιδιών που προέρχονται απο τα τμήματα Υποδομής του συλλόγου, και με σημαντικό αριθμό παικτών που ήταν και πέρσι στην ομάδα αλλά και νέα αποκτήματα της ομάδας που έρχονται να την ενισχύσουν δυναμικά, ξεκίνησε το πρώτο τρέξιμο της χρονιάς υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας.

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Καραγκιοζίδης μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Κώστα Παπαβασιλείου και ο γιατρός της ομάδας και ιστορικός παράγοντας του συλλόγου Μιχάλης Καλφίδης που μίλησαν για την φιλοσοφία του συλλόγου, με τον γιατρό να δίνει παράλληλα και οδηγίες στους παίκτες για τη νέα κατάσταση λόγω κορονοϊού.

Απο εκεί και πέρα στην ομιλία του ο Λεωνίδας Πετρίδης αφού μίλησε για την φιλοσοφία του και την χαρά του να βλέπει ποδοσφαιριστές πολύ ορεξάτους ανεξαρτήτως ηλικίας, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας που είναι ο ΑΠΟΞ να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης και γιατί όχι να επιστρέψει εκεί που ανήκει. στην κορυφαία δηλαδή κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Απο την πρώτη κιόλας προπόνηση ο κόουτς Πετρίδης έδειξε πως θα “βγάλει το λάδι” των παικτών ώστε να τους έχει πανέτοιμους στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων δίνοντας μεγάλη έμφαση στην φυσική κατάσταση και την καλό αγωνιστικό ρυθμό των παικτών του.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρχει αναφορά στις μεταγραφές της ομάδας, τους νεαρούς που προωθήθηκαν και ένα άκρως ενδιαφέρον γεγονός που θα συναντήσουμε φέτος στον ΑΠΟΞ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΞ ΕΔΩ

http://

Share it