Search

Διπλή αποχώρηση έκπληξη απο την Διοίκηση του Λεύκιππου Ξάνθης!

Μπορεί στα αγωνιστικά στον Λεύκιππο να επικρατεί ηρεμία και συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς όλα δείχνουν να κυλούν με βάση τον προγραμματισμό ωστόσο δύο αποχωρήσεις ήρθαν να “ταράξουν” τα νερά στο Διοικητικό κομμάτι της ομάδας.

Ο λόγος η ξαφνική παραίτηση του τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Λεύκιππου Ξάνθης και γνωστού δικηγόρου, Θωμά Ξανθόπουλου, αλλά και του Λάμπη Καϊτεζίδη(στην φωτο κάτω βλέπετε πρώτο απο αριστερά τον Ξανθόπουλο και δίπλα του τον Καϊτεζίδη) απο την θέση του Κεντρικού Υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ομάδας. Αμφότεροι πέρα απο το γεγονός πως αποτελούσαν τα δύο απο τα τρία πρόσωπα του νέου Γραφειου Τύπου του Λεύκιππου, τουλάχιστον σύμφωνα με την σύσταση του Δ..Σ που ανακοίνωσε ο σύλλογος(δείτε ΕΔΩ), ωστόσο φαίνεται πως παρουσιάστηκαν σημαντικές διαφορές στο κομμάτι της φιλοσοφίας και λειτουργίας που ανάγκασαν δύο ανθρώπους που βρίσκονται απο την πρώτη μέρα της δημιουργίας του συλλόγου στο πλευρό αυτής της προσπάθειας να αποχωρήσουν απο τον διοικητικο κομμάτι τουλάχιστον του Λεύκιππου.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει υπάρξει πέρα απο τα δελτία τύπου των δύο ανδρών, επίσημη αντίδραση η τοποθέτηση απο πλευράς της διοίκησης του Λεύκιππου Ξάνθης, ούτε έχει γίνει γνωστό ακόμη ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες τους τόσο στο Γραφείο τύπου, όσο φυσικά και στο Δ.Σ. και την Επιτροπή Δεοντολογίας και Τήρησης Πειθαρχίας  που ήταν μέλος ο Θωμάς Ξανθόπουλος.

Στην επιστολή παραίτησης του ο Θωμάς Ξανθόπουλος αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, σεβαστά μέλη του Δ.Σ., 

Με την παρούσα επιστολή ανακοινώνω την οριστική και αμετάκλητη παραίτησή μου από τη θέση του τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Λεύκιππου Ξάνθης, από την Επιτροπή Δεοντολογίας και από το Γραφείο Τύπου του Ομίλου. 

Ο λόγος της παραίτησής μου είναι η διαφορά στην φιλοσοφία και στην τακτική από τον Πρόεδρο και την πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης. Παραμένω φίλος όλων των ομάδων που συγκροτούν τα αγωνιστικά τμήματα του Ομίλου και εύχομαι καλή δύναμη σε όλα τα στελέχη του Λεύκιππου. 

Μακάρι η αποχώρησή μου να συντελέσει ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Με εκτίμηση,

    Θωμάς Θεοχ. Ξανθόπουλος

Ενώ απο την πλευρά του ο Λάμπης Καϊτεζίδης έκανε γνωστή την αποχώρηση με δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1η ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Δεν επρόκαμε

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗ

Παραιτήθηκε

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗ

Μετά την παραίτηση του μέλους του Γ.Σ. του Λεύκιππου, Θωμά Ξανθόπουλου, η διαδικασία προβλέπει την αντικατάσταση του με τον 1ο αναπληρωματικό Χαράλαμπο Καϊτεζίδη.

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ απο το δικαίωμα μου

Να περάσει ο επόμενος

Χαράλαμπος Καϊτεζίδης

Share it