Search

Αυτός είναι ο νέος Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Μετά από μία κακή αγωνιστικά χρονιά, αλλά και τα όσα εξωαγωνιστικά ακολούθησαν που οδήγησαν στον υποβιβασμό της ομάδας, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλάζει πλεύση.

Τη νέα σεζόν θα λάβει μέρος στην Α2 Ανδρών, μετά από μία 10ετή παρουσία στην Volley League και έχει σχεδόν ολοκληρώσει το νέο του ρόστερ. Αυτό αποτελείται από Εβρίτες και κυρίως Αλεξανδρουπολίτες αθλητές, πρώην παίκτες του που επιστρέφουν στον σύλλογο, σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ.

Προπονητής της ομάδας θα είναι και φέτος ο Γιώργος Ανδραβίζος, ενώ στην ομάδα παραμένει και η Όλγα Γκούβερ που τη νέα σεζόν θα έχει και διοικητικό πόστο. Από το περσινό ρόστερ οι μόνοι παίκτες που διατηρούνται είναι οι Δημήτρης Χατζόπουλος, Γιώργος Ζαχαρούλης και Κώστας Μπίκος.

Πρώτη κίνηση για το νέο Εθνικό ο Κρητικός Γιάννης Παπαδάκης, ακραίος, που πέρυσι έπαιζε στου Παπάγου και θα σπουδάζει στην Ιατρική στην Αλεξανδρούπολη μετά τη μεταγραφή που πήρε από την σχολή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportsAddict.gr, ο Εθνικός έκλεισε ακόμα έναν αθλητή, του οποίου το όνομα θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Εντύπωση επίσης προκαλεί η επιστροφή του πολύπειρου Σταύρου Αρχοντούδη που ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον Εθνικό, με τον οποίο έζησε τις καλές εποχές.

Το νέο ρόστερ όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή είναι το παρακάτω:

Γιάννης Καβαρατζής (ακραίος)
Βασίλης Στοϊλούδης (κεντρικός)
Δημήτρης Χατζόπουλος (κεντρικός)
Χρήστος Μπουφίδης (κεντρικός)
Τάσος Δαλδαβερένης (πασαδόρος)
Σταύρος Αρχοντούδης (λίμπερο)
Αχιλλέας Κωνσταντινίδης (ακραίος)
Ιωάννης Καραπιπέρης (πασαδόρος)
Κώστας Αλεξανδρόπουλος (κεντρικός)
Θανάσης Γατέλας (πασαδόρος)
Γιώργος Ζαχαρούλης (ακραίος)
Κώστας Μπίκος (ακραίος)
Γιάννης Παπαδάκης (ακραίος)

Share it