Search

Παραδοχή αποτυχίας Αυγενάκη για την Επιτροπή που τιμώρησε Ξάνθη: “Παρωχημένη και εξαιρετικά προβληματική η ΕΕΑ”

Στη σέντρα βγάζει την…. Αυγενάκειο Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας στην Βουλή στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στο οποίο ο υφυπουργός Αθλητισμού με τροπολογία, παρατείνει τη διοίκηση της ΕΕΑ για τρεις μήνες, χαρακτήρισε το πλαίσιο λειτουργίας της Επιτροπής «παρωχημένο και εξαιρετικά προβληματικό».

Όπως είπε επί λέξη: «Ωστόσο να πούμε ότι ήδη επεξεργαζόμαστε διάταξη που θα έρθει στο νομοσχέδιο που θα βγει σε διαβούλευση τις επόμενες ημέρες, όπου με αυτη τη διάταξη θα αλλάζει άρδην το πλαίσιο λειτουργίας της Επιτροπής που θεωρούμε παρωχημένο και εξαιρετικά προβληματικό όπως αποδείχθηκε στο πρόσφατο παρελθόν. Γι’ αυτό το λόγο παρατείνεται η θητεία της διοίκησης  για να ολοκληρώσει τη δουλειά της αφενός και αφετέρου θα φέρουμε διάταξη που θα δίνει ένα νέο, σύγχρονο ασφαλές και κυρίως πιο κοντά στις απαιτήσεις των καιρών».

«Παρωχημένο και εξαιρετικά προβληματικό» λοιπόν, το πλαίσιο λειτουργίας της ΕΕΑ που διέλυσε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα με την εισήγηση σκάνδαλο για την υπόθεση της πολυιδοκτησίας. Μία εισήγηση με μέλη που τοποθετήθηκαν στην Επιτροπή από τον ίδιο τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ η έρευνα της Επιτροπής ήταν  σε εξέλιξη.

Μιλάμε για την ΕΕΑ  του Τζουλάκη, του Φαραντούρη, του Αρκούδη και της Μαρούπα που χωρίς ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο “επέβαλαν” στην Λίγκα και την Επιτροπή Εφέσεων, αν και όπως φάνηκε απο το CAS λανθασμένα έπραξαν, χωρίς να δικάσουν να επιβάλλουν ποινές αφαίρεσης βαθμών σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ. Και αν ο ΠΑΟΚ πήρε τους βαθμούς πίσω απο το CAS η Ξάνθη παραμένει στο -7 και μάλιστα συγκεκριμένο μπλόκ ετοιμάζεται την Δευτέρα να προτείνει το απόλυτο σκάνδαλο, δηλαδή την διεξαγωγή αγώνων μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Απόλλων Σμύρνης παρότι υπάρχει εκκρεμοδικία για το -7 της Θρακιώτικης ΠΑΕ.

Share it