Search

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του Άρη Αβάτου!

Το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φελώνης η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τον Άρη Αβάτου.

Με τους “κιτρινόμαυρους” να κάνουν γνωστά και τα φιλικά που ήδη έχει κλείσει η ομάδα, εκ των οποίων θα παίξει με τον συμπολίτη Ορφέα και άλλα 2 με τους αντιπάλους της στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και πιο συγκεκριμένα τους Ένωση Αλεξανδρούπολης και Δόξα Σιδηροχωρίου. Ενώ θα αντιμετωπίσει και τους Ηρακλή Ζυγού, Βύρωνα Καβάλας, Ασπίδα Ξάνθης, Ορφέα Ελευθερούπολης και Κεραυνό Πέρνης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:

Ανακοινώνουμε τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα μας στην διάρκεια της προετοιμασίας της.Ολα τα φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο γήπεδο των Βαφεικων εκτός του παιχνιδιού με τον Ορφέα Ξάνθης που θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο του Ορφέα στην Λευκόπετρα.

Τεταρτη 12/8 Άρης Αβατου -Ηρακλης Ζυγού…… Τρίτη 18/8 Άρης Αβατου-Ασπιδα Ξάνθης… Σάββατο 22/8 Άρης Αβατου-Ορφεας Ελευθερούπολης,,,, Τετάρτη 26/8 Άρης Αβατου-Ενωση Αλεξανδρουπολεως—–Σαββατο 29/8 Άρης Αβατου- Βύρωνας Καβάλας…. Τετάρτη 2/9 Ορφέας Ξάνθης-Αρης Αβατου….. Τετάρτη 9/9 Άρης Αβατου -Κεραυνος Περνης….13/9 Άρης Αβατου-Δοξα Σιδηροχωρίου

Share it