Search

Προγνωστικά 25/07: Νάπολι – Σασουόλο

Αναμέτρηση για την 36η αγωνιστική στην ιταλική Σέριε Α, με τη Νάπολι να υποδέχεται στο «Σαν Παόλο» τη Σασουόλο. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΝΑΠΟΛΙ: Γνώρισε ήττα με 2-1 από την Πάρμα εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική και υποχώρησε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Αν και κράτησε την κατοχή και είχε την πλειονότητα των ευκαιριών, δεν ήταν εύστοχη και το πλήρωσε με δύο γκολ από πέναλτι. Έχοντας χάσει και μαθηματικά τις ελπίδες για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. G/G τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και Over τα 5 από αυτά.

Εκτός δράσης παραμένουν ο Οσπίνα (κίπερ) και ο έμπειρος Γιορέντε (φορ). Πολύτιμη η επιστροφή του Πολωνού Μίλικ (φορ).

Δείτε όλα τα ματς της ημέρας στο κουπόνι πάμε στοίχημα live

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Αν και πήγε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Μίλαν εντός έδρας, το αριθμητικό της μειονέκτημα από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της στοίχισε και γνώρισε την ήττα με 2-1. Έτσι έχασε τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη, αν και το έργο της ήταν ήδη πολύ δύσκολο για να τερματίσει στην πρώτη 6άδα του πίνακα. Πλέον εμφανίζεται παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ φαίνεται πως θα τερματίσει εύκολα στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. G/G τα 10 τελευταία της ματς και Over τα 9 από αυτά.

Τιμωρημένος ο πολύτιμος Μπουραμπιά (χαφ). Παραμένουν εκτός οι Τόλγιαν, Ρομάνια, Κίρικες (αμυντικοί), Ομπιάνγκ (χαφ) και Ντεφρέλ (εξτρέμ).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες με φουλ επιθετική φιλοσοφία, σε κάθε αγωνιστική προσφέρουν θέαμα και μεγάλα σκορ. Χωρίς δεύτερη σκέψη κρατάμε το Goal/Goal+Over 2.5 σε απόδοση 1.91 στην Sportingbet

Share it