Search

Τέλος εποχής για Πανόπουλο! Ανακοίνωσε την αποχώρηση του απο την ιδιοκτησία της Ξάνθης!!!

Την απόφαση του να αποχωρήσει απο την ιδιοκτησία της Ξάνθης, δίνοντας χρονικό περιθώριο έως τις 4 Αυγούστου ο Χρήστος Πανόπουλος!!!

Ο άνθρωπος που απο το 1991 ανέλαβε την διοικητική ηγεσία της Ξάνθης, και άλλαξε το ρου της ιστορίας της, έκανε γνωστό πως αποφάσισε να αποχωρήσει απο την ομάδα που αγάπησε πολύ, δηλώνοντας υπερήφανος για όλους όσους συνεργάστηκε.

“Σήμερα ανακοινώνω ότι πήρα την αμετάκλητη απόφαση, που δεν αλλάζει για όλα τα εκατομμύρια, να αποχωρήσω άμεσα από το ποδόσφαιρο και ως εκ τούτου από την Ξάνθη. Αυτό θα γίνει μέχρι τις 14 Αυγούστου ώστε, πρώτον η εταιρεία μου να εκπληρώσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες, ώστε να κλείσει με σεβασμό αυτό το κεφάλαιο. Με λίγα λόγια με υγεία, όπως τόσα χρόνια είχε υγεία και θα την έχει. Και θα την έχει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα αποχωρήσουμε εγώ και ο Συγγελίδης” τόνισε αρχικά

Δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση πως θα μείνει στην ομάδα έως τις 14 Αυγούστου εκπληρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις του, έως ότου βρεθεί το επόμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να αφήσει την αγαπημένη του Ξάνθη έρμαιο του κάθε “λαμόγιου” και “απατεώνα” που θα θελήσει να εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας παρά μόνο σε μια λύση που θα κρατήσει την Ξάνθη σε αυτό το επίπεδο.

Λέγοντας χαρακτηριστικά: “θα δώσουμε την ευκαιρία σε οποιοδήποτε επενδυτή ή γκρουπ επενδυτών, θέλει να αγοράσει την ομάδα. Με πάγια περιουσιακά στοιχεία, ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, ένα αθλητικό κέντρο και τις όποιες ομάδες έχει, με μηδενικούς δανεισμούς, μηδενικές υποχρεώσεις και με πληρωμένα τα όποια έξοδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα την αφήσουμε. Αλλά, υπάρχει ένα αλλά, που μπορεί να μην αρέσει σε αρκετούς όχι από εδώ από την πόλη, δεν θα δώσω την ομάδα σε οποιονδήποτε ευκαιριακό λαμόγιο να την εκμεταλλευτεί, με στόχο άλλα πράγματα και τελικά να την οδηγήσει στην εξαθλίωση, όπως δυστυχώς συμβαίνει σε άλλες ομάδες της χώρας, παραδείγματα υπάρχουν πολλά… Προκειμένου να μην φτάσουν εκεί τα πράγματα, θα την κλείσω τίμια, σωστά, ηθικά, από το να την αφήσω να την ξεφτιλίσουν και να την εξαθλιώνουν καθημερινά. Σε αυτό είμαι κάθετος. Εύχομαι και ελπίζω, να βρεθεί η τίμια επόμενη λύση, για την πόλη μας, την Ξάνθη μας, και θα είμαι ο πιο φανατικός φίλος της και δεν μπορεί κανείς να το αμφιβάλει αυτό, με καρδιά και ψυχή. ”

Αναφέροντας παράλληλα πως αν δεν βρεθεί έως και τις 14 Αυγούστου κάποιος θα κλείσει την εταιρία!

Σε λίγο περισσότερα…

Share it