Search

Ξεπέρασε τα 40 κι όμως πήρε ξανά μεταγραφή ο αειθαλής Δημήτρης Ζωγραφάκης!

Τι κι αν έφτασε τα 42 χρόνια ο Δημήτρης Ζωγραφάκης συνεχίζει το ποδόσφαιρο, μετά την απόφαση του σε ηλικία 38 ετών να “ξεκρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού Καβάλας και εν συνεχεία του Χαλκερού.

Με τον αειθαλή πρώην χαφ της Ξάνθης να παίρνει μεταγραφή εκ νέου αυτή την φορά για να προσφέρει με την εμπειρία του στον Ηρακλή Καβάλας!

Ο πολύπειρος Καβαλιώτης μέσος που αγωνίστηκε για σχεδόν 7 χρόνια(1998 μέχρι Ιανουάριο του 2005) με την φανέλα της Ξάνθης προτού αποχωρήσει για τον ΠΑΟΚ, και εν συνεχεία αγωνιστεί σε Πανιώνιο, ΑΕΚ Λάρνακας(Κύπρο), Ιωνικό, Καβάλα,  Βίχρεν Σαντάνσκι(Βουλγαρία), ΠΑΕΕ Κυρηνείας(Κύπρο) και Αιγάλεω, ενώ απο το 2013 επέστρεψε στην Καβάλα αρχικά για λογαριασμό του Άρη Ακροποτάμου με τον οποίο αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική,για να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός Καβάλας και τέλος ο Ορφέας Ελευθερούπολης, ομάδα απο την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο 42χρονος έμπειρος ποδοσφαιριστής με πολλά χρόνια παρουσίας στην Α’ Εθνική/Superleague τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στην Καβάλα και αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες, με τελευταίο του σταθμό, τον Ατρόμητο Χαλκερού πριν από έναν περίπου χρόνο.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Καβάλας αναφέρει: “Ο πολύπειρος καβαλιώτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ζωγραφάκης θα ενισχύσει την πορεία του Ηρακλή Καβάλας στην φετινή περίοδο. Καλώς ήρθες Δημήτρη!”

Share it