Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το “Μπράβο Ξάνθη” η χαρά της παραμονής και η στήριξη στον ΑΟΞ απο Βασίλισσες, Λεύκιππο και Ζυγό!

Στους ρυθμούς της παραμονής του ΑΟΞ για 32η συνεχόμενη χρονιά στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου κινούνται άπαντες στην πόλη της Ξάνθης, και φυσικά και οι παράγοντες των αθλητικών συλλόγων με τρεις εξ’ αυτών να εκδίδουν συγχαρητήρια ανακοίνωση για την μεγάλη ομάδα του Νομού.

Με τις Βασίλισσες μάλιστα να εκφράζουν την στήριξη τους στις αποφάσεις που θα πάρει ο μεγαλομέτοχος για την επόμενη μέρα τονίζοντας πως θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό της ομάδας. Συγχαρητήρια στον ΑΟΞ εξέφρασαν ο έκπροσωπος του Ξανθιώτικου μπάσκετ στην Β’ Εθνική, Λεύκιππος όπως και η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού

Αναλυτικά τα τρία δελτία τύπου αναφέρουν:

ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣΘΡΑΚΗΣ: Λίγα λόγια… Δεν υπάρχει κανένας απολυτως λόγος, κανένας χρόνος ,κανένας χωρος ,να πανηγυρίζουμε για την αυτονόητη και αυτοδίκαια τίμια και αξια ύπαρξη της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία. Ο μοναδικός ίσως λόγος που πρέπει να καμαρώνουμε ,είναι ότι ορθωσαμε το μικρό ανάστημα μας – που τελικά αποδείχθηκε τεράστιο – και παλέψαμε με … θηρια και δαίμονες. Ο μεγαλομέτοχος μας αλλά και οι διοικούντες της ομάδας μας ξέρουν καλύτερα από όλους μας τι πρέπει να γίνει , ώστε αυτό το στολίδι μας, η Ξάνθη μας, να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους στο πανελλήνιο κι όχι μόνο, προβάλλοντας την ταλαιπωρημένη Θράκη μας , που τόσα πολλά πέρασε το τελευταίο διάστημα. Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης ,η Βασίλισσα της Θράκης , δηλώνει απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό της μεγάλης ομάδας μας ,όπως έκανε από την πρώτη ημέρα της ύπαρξης της στηρίζοντας την ΠΑΝΤΑ με όλες της τις δυνάμεις…Καλή Δύναμη!!!!

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Παρόλο που…θεοί και δαίμονες ήταν εναντίον της και κόντρα στις πάσης φύσεως αντιξοότητες, η ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη θα συνεχίσει να μας εκπροσωπεί στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΑΟ Λεύκιππος εκφράζει τα συγχαρητήρια του σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. ΜΠΡΑΒΟ ΞΑΝΘΗ!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Συγχαρητήρια στην μεγάλη ομάδα του τόπου μας, τον ΑΟΞ που σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και θα εκπροσωπεί την Ξάνθη μας στη μεγάλη κατηγορία για 32η ποδοσφαιρική σεζόν👍

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Share it