Search

Προγνωστικά Ρόμα – Ίντερ

Αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική στην ιταλική Σέριε Α, με την Ρόμα να υποδέχεται στο «Ολίμπικο» την Ίντερ. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:45, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλα τα ματς της ημέρας στο κουπόνι πάμε στοίχημα

ΡΟΜΑ: Δεν έβγαλε κάτι το ιδιαίτερο απέναντι στη Βερόνα εντός έδρας, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Έκλεισε το ημίχρονο νικώντας με 2-0, με τα γκολ των Βερετού και Τζέκο, ωστόσο μετά την ανάπαυλα δέχθηκε έντονη πίεση και για καλή της τύχη το σκορ έμεινε στο 2-1 από το 47′, όπου και μείωσε η Βερόνα. Πήρε σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης, απέχοντας πλέον 4 βαθμούς από την 6η Νάπολι. Έρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες.

Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μιράντε (γκολκίπερ), Σαντόν, Φάτσιο (αμυντικοί) και Τζανιόλο (εξτρέμ).

ΙΝΤΕΡ: Ανέβασε από νωρίς το ρυθμό στον αγώνα κόντρα στη Σπαλ εκτός έδρας και οδηγήθηκε εύκολα στη νίκη με 4-0. Άνοιξε το σκορ με τον Καντρέβα στο 37′ και στο δεύτερο μέρος ήταν εξαιρετική σημειώνοντας ακόμη τρία τέρματα. Πολύτιμοι οι τρεις βαθμοί που συγκέντρωσε για τη μάχη της 2ης θέσης. Βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την 3η Αταλάνα και δύο από την 4η Λάτσιο. Χωρίς ήττα στα 3 τελευταία της ματς. Over τα 8 τελευταία και G/G τα 7 από τα 9 πιο πρόσφατα που έχει δώσει.

Εκτός αποστολής οι τραυματίες Σένσι και Βεσίνο (μέσοι). Διαθέσιμοι οι Γοδίν (στόπερ) και Λουκάκου (φορ).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες με κίνητρο, σε ζευγάρι που παραδοσιακά έχει θέαμα και κρίνεται σε υψηλό σκορ. Ρόμα και Ίντερ διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 με απόδοση 1.72 στη νοβιμπετ

Share it