Search

Στο γήπεδο της Φελώνης τα εντός έδρας παιχνίδια της Αναγέννησης Θαλασσιάς στην Γ’ Εθνική!

Αντίστροφα μετράνε στην Αναγέννηση Θαλασσιάς για την ιστορική πρώτη συμμετοχή στην Γ’ Εθνική, με τον Πρόεδρο Τάσο Ταρενίδη την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας Απόστολο Κουτρουλό να “τρέχουν” όλες τις λεπτομέρειες για την ενίσχυση της ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Έτσι με γοργούς ρυθμούς και προσεγμένες κινήσεις η ομάδα της Θαλασσιάς έλυσε και τον…πονοκέφαλο της έδρας, καθώς το γήπεδο της Θαλασσιάς δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για παιχνίδια Γ’ Εθνικής και έτσι η ομάδα θα έπρεπε να βρει ένα γήπεδο για να φιλοξενεί τα εντός έρας παιχνίδια της ομάδας.

Και αυτή σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict θα είναι το γήπεδο της Φελώνης, ένα απο τα ομορφότερα και πιο οργανωμένα γήπεδα του Νομού, που θυμίζουμε πως είχε χρησιμοποιήσει σαν έδρα στην πρώτη της χρονιά στην Γ’ και η ομάδα του Άρη Αβάτου. Η διοίκηση της Αναγέννησης βρήκε μια άκρως θετική στάση απο την διοίκηση της Βιστωνίδας με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και έτσι τη νέα χρονιά θα είναι “συγκάτοικοι” στο γήπεδο της Φελώνης. Βέβαια να σημειώσουμε πως οι προπονήσεις της Αναγέννησης θα γίνονται στο γήπεδο της, και στο γήπεδο της Φελώνης θα δώσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στην Γ’ Εθνική

Share it