Search

Ηχηρή ενίσχυση με Λάσπατζη απο τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου!

Μετά την απόκτηση των Φίλιππου Κυριαζούδη και Χρήστου Σάσσου ο πρωταθλητής ΕΠΣ Καβάλας Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου προχώρησε στην τρίτη και πιο ηχηρή μεταγραφή του αποκτώντας τον Στέλιο Λάσπατζη.

Ο Καβαλιώτης πρώην αρχηγός των τμημάτων Υποδομής του ΑΟΞ μετά την παρουσία του σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής αλλά και της ΕΠΣ Καβάλας συμφώνησε με την διοικηση του Μέγα και θα ενισχύσει την προσπάθεια των νεοφώτιστων στη νέα Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Τρίτη μεταγραφή και συνεχίζουμε !

Το νέο πρόσωπο στην ομάδα κατάγεται απο την Χρυσούπολη και ξεκίνησε την καριέρα του απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης μετά την παρουσία του σε Πανιώνιο Ξεριάς, Τριγλία Ραφήνας, Νέστο Χρυσούπολης, Αιολικό ,Παλαιοχώρα , Δόξα Δράμας , Απόλλων Παραλιμνίου και τελευταία στον Κεραυνό Πέρνης συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στον #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ_ΟΡΦΑΝΙΟΥ.
Ο Χρόνης Κανταζίδης πρώην μεσοεπιθετικός του #Μ_Α_Ο όπως και οι υπόλοιποι της Διοίκησης , καλωσορίζουν τον νέο “Μέσο” της ομάδας Στέλιο Λάσπατζη Stelios Laspatzhs του εύχονται υγειά χωρίς τραυματισμούς και μια δυνατή σεζόν με πολλές επιτυχίες !!!

Share it