Search

Έπιασε 14αρι ανανεώσεων με Μπαξεβανιδη και Μουζαφέρογλου η Θαλασσιά που αποχαιρέτησε δύο!

Τις 14 ανανεώσεις παικτών έφτασε η Αναγέννηση Θαλασσιάς που διατηρεί στο ρόστερ ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στην Γ’ Εθνικής τους Βασίλη Μπαξεβανίδη και Μουζαφέρ Μουζαφέρογλου.

Οι ανακοινώσεις των δύο ανανεώσεων αναφέρουν: “Η Αναγέννηση Θαλασσιας ανακοινώνει ,την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Μπαξεβανιδη Βασίλειο.”  “Η Αναγέννηση Θαλασσιας ανακοινώνει ,την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Μουζαφερ Ογλου Μουζαφερ.”

Παράλληλα  η ομάδα προέβη και στον αποχαιρετισμο δύο παικτών  απο το περσινό ρόστερ, του τοπ σκόρερ της Πάρη Κοτόπουλου που επέστρεψε στον Άρη Αβάτου αλλά και του Βαγγέλη Βουλγαρίδη. Η ανάρτηση για την αποχώρηση των δύο αναφέρει: “Η Αναγέννηση Θαλασσιας ανακοινώνει ,την λήξη της συνεργασίας της με τους αθλητες Κοτόπουλο Παρασκευά και Βουλγαρίδη Ευάγγελο ,τους οποίους ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα μας . Ευχόμαστε επίσης ολόψυχα , ο επόμενος ποδοσφαιρικός τους σταθμός να ικανοποιήσει όλα τους τα ποδοσφαιρικά όνειρα με υγεία και δύναμη.”

Share it