Search

Χατζημαρινάκης: «Συζητήσεις για να έρθουν Εθνικές ομάδες στην Αλεξ/πολη, χρειάζονται όμως αθλητικές εγκαταστάσεις»

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχουν σκέψεις για να έρθουν Εθνικές ομάδες της χώρας μας στην Αλεξανδρούπολη προχώρησε ο Παντελής Χατζημαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου κατά την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση της FC Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Τετάρτης και όταν η κουβέντα πήγε στο γηπεδικό, είπε:

«Στην πρόσφατη Γ.Σ. της ΕΠΟ που παραβρεθήκαμε, συζητήσαμε με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη που τυχαίνει να κατάγεται από την περιοχή μας, το ενδεχόμενο να κάνει προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια η Εθνική Νέων ή και μικρότερες ηλικιακά Εθνικές στην Αλεξανδρούπολη. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζονται αθλητικές εγκαταστάσεις. Πριν μερικά χρόνια ήρθαν άνθρωποι της FIFA, είδαν το γήπεδο και έφυγαν. Κάτι πρέπει να γίνει».

Στην Γ.Σ. της Αλεξανδρούπολης ήταν παρών και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θοδωρής Βουρδόλης ο οποίος και πήρε θέση λέγοντας ότι και στο δημοτικό στάδιο θα γίνουν παρεμβάσεις, αλλά και στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι η δημιουργία ενός καινούριου καθαρά ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Share it