Search

“Μαύρη” μέρα για το βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης και τον Εθνικό! Επιστολή αποχώρησης απο την Volley League

Μια απο τις πλέον δύσκολες στιγμές της ιστορίας της διανύει η κορυφαία επαρχιακή ομάδα σε συμμετοχές στην Α’ κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ(43),  και μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στο ελληνικό βόλεϊ από άποψη δυναμικής (8 φορές στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος, 2 φορές φιναλίστ στο Λιγκ Καπ, 1 φορά φιναλίστ στο Κύπελλο, και εντυπωσιακές συμμετοχές στις 3 Ευρωπαϊκές του συμμετοχές), διακρίσεων αλλά και πολλών παικτών που έχουν αναδειχθεί από το σύλλογο κάνοντας τεράστια καριέρα στο ελληνικό και παγκόσμιο βόλεϊ

Με επιστολή που απέστειλε η διοίκηση του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης προς το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. δηλώνει πως δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Volley League της σεζόν 2020-21. Και έτσι μετά απο 10 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας ο σύλλογος δεν θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ.

«Σας ενημερώνουμε πως με τη συνεδρίαση της 30/6/2020 του Δ.Σ. του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ.Εθνικός αποφασίζουμε να μην συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα A1 περιόδου 2020-21», αναφέρει η επιστολή του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ.Εθνικός και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 1076.

Share it