Search

Ο Σταφυλίδης βοηθός του Μπαχαρίδη τη νέα σεζόν στον Πανθρακικό!

Ο Χαράλαμπος Σταφυλίδης θα είναι ο νέος βοηθός του κόουτς Μπαχαρίδη στον Πανθρακικό.

Ο 21χρονος είναι φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, έχοντας ήδη εμπειρία και ως προπονητής, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε προπονούσε το τμήμα των Κ8 των ακαδημιών του Πανθρακικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Πανθρακικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χαράλαμπο Σταφυλίδη, ο οποίος φέτος θα είναι δίπλα στον έμπειρο προπονητή Νίκο Μπαχαρίδη και θα διατελέσει χρέη προπονητή φυσικής κατάστασης.

Ο Χαράλαμπος Σταφυλίδης τελειώνει φέτος το 3ο έτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και έχοντας ως ειδικότητα το ποδόσφαιρο παρά την ηλικία του έχει εμπειρία στο χώρο εκτός από ποδοσφαιριστής και ως προπονητής.

Αυτή τη χρονιά ήταν προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα του Πανθρακικού(Κ8) και έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Κοζάνης αλλά και στις Μικτές Ομάδες του νομού. Όσον αφορά την ακαδημαϊκή του καριέρα έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες και άρθρα με την πιο πρόσφατη να σχετίζεται με το χώρο του ποδοσφαίρου με τίτλο “JUMPING PERFORMANCE AND COORDINATION INDEX IN PROFESSIONAL SOCCER PLAYERS IN THE PREPARATION PERIOD”.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανθρακικού πλέον με αναβαθμισμένα καθήκοντα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!”

Share it