Search

Επιβεβλημένη όσο ποτέ η ενότητα γύρω απο τον ΑΟΞ, όμως απαιτείται και άμεση αντίδραση σε ΟΛΑ τα επίπεδα

Δύσκολη μέρα αποφάσισα να επανέλθω στα blog, όμως μετά και την σημερινή ήττα(δείτε ΕΔΩ) και κυρίως την εικόνα του ΑΟΞ στη Νέα Σμύρνη και όσα επακολούθησαν με κυριότερο την κίνηση του Νίκου Καραγεωργίου να βγει μπροστά και να τονίσει πως “Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία της Ξάνθης” (Δείτε ΕΔΩ) δεν θα μπορούσε να με αφήσει ανεπηρέαστο.

Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά, δεν θεωρώ πως μια ήττα είναι λόγος πανικού η χλευασμού της ομάδας και των παικτών, κάθε άλλο ο ΑΟΞ έχει περάσει πολλές ανάλογες κι ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις όμως ΠΑΝΤΑ κατάφερνε να βγάλει τρομερή ομοψυχία και ενότητα, και αυτό πιστεύω θα γίνει και τώρα.

Άλλωστε, το έχω πει και γράψει αρκετές φορές, πως η πόλη και ο κόσμος της ακόμα κι αυτοί που πλέον δεν έρχονται στο γήπεδο ΠΑΝΤΑ θα βάζουν πλάτη για την ομάδα της πόλης τους, τον δικό τους ΑΟΞ που όποτε χρειάστηκε ο κόσμος συσπειρώθηκε και έδωσε το έναυσμα για να βγει η ομάδα απο την δύσκολη κατάσταση.

Και αυτό επιβάλλεται να γίνει και τώρα, δεν χρειάζονται μηδενισμοί και αφορισμοί αλλά ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ γυρω απο τον ΑΟΞ, ώστε να βγούμε για ακόμα μια φορά νικητές και επιτέλους η ομάδα να μπορέσει να αναγεννηθεί με πλάνο και σοβαρότητα απο μια δύσκολη κατάσταση.

Σαφέστατα όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή η ομάδα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, και αυτό είναι προφανές απο πολλά σημεία. Όπως ορθά τόνισε και ο Νίκος Καραγεωργίου με την συμβολή τόσο της Nova όσο και της Λίγκας η Ξάνθη κλήθηκε να δώσει μετά απο τόσο μεγάλη αποχή λόγω κορονοϊού σε μια εβδομάδα τρία συνεχόμενα ματς και μάλιστα τρεις “τελικούς”. Με αστείες προφάσεις η Λίγκα έκανε δεκτό το αίτημα – ανέκδοτο του Ατρόμητου και έβαλε ζόρια στην Ξάνθη που κλήθηκε με ένα μικρό ροτέισον να βγάλει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα που έπρεπε σε κάθε παιχνίδι να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της κι όχι τα…φιλικά που έδιναν τις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές οι βασικοί της ανταγωνιστές.

Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι δικαιολογίες, όμως σε αυτή την περίπτωση οι διαμαρτυρίες του ΑΟΞ έχουν βάση. Όμως δυστυχώς η ομάδα πέρα απο τις πολύ κακές μεταγραφές που έγιναν και τον κάκιστο σχεδιασμο πληρώνει και την κακή έως ανύπαρκτη  εξωαγωνιστική της παρουσία. Όταν ο κάθε υπόδικος, και ο κάθε πουθενάς μπορεί να εμφανίζεται σε εκπομπές, συνεδριάσεις της Λίγκας κι όπου άλλου βρει την ευκαιρία και να χλευάζει τον ιστορικό σύλλογο που εδώ και 31 χρόνια δίνει συνεχώς το παρών στην Α’ Εθνική, όντας πάντα πρωτοπόρος και με τεράστια προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε όταν εσύ σαν ΠΑΕ τα επιτρέπεις αυτά είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν κάνεις καλά.

Η ομάδα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ κι αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ΟΛΟΙ καλά, ναι βάζω πρώτο πρόσωπο γιατί οι πρώτοι που θα πρέπει να το συνειδητοποίησουν και επιτέλους να βγάλουν μια αντίδραση είναι οι παίκτες, οι προπονητές, το αγωνιστικό τιμ, η διοίκηση, ο ιδιοκτήτης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουμε το ρεπορτάζ, οι φίλαθλοι, οι ίδιοι οι κάτοικοι της πόλης και του Νομού που πρέπει να αντιληφθούν τι σημαίνει πραγματικά η παρουσία του ΑΟΞ. Όταν το συνειδητοποιήσουμε όλοι εμείς που έχει σημασία θα έρθει η ώρα να το πάρουν χαμπάρι και όλοι οι υπόλοιποι.

Αυτό θα γίνει, γιατί θα το δούμε και σύντομα μάλιστα, τόσο με την επιστροφή των βαθμών. που τόσο άδικα με στημένες επιτροπές της πλάκας και πιέσεις που φτάνουν μέχρι και την Κυβέρνηση(!), γιατί η ομάδα ήταν και θα είναι πάντα η πιο τίμια και καθαρή ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και αγωνιστικά η Ξάνθη έχει όλα όσα χρειάζεται για να τα καταφέρει

ΥΓ. Είναι δεδομένο και δεν σηκώνει κουβέντα πως όταν με το καλό τελειώσουν ΟΛΑ αυτά και η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει την 32η συνεχόμενη παρουσία στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να αλλάξουν και τα…πλακάκια στον σύλλογο. Θα έρθει και η ώρα του απολογισμού και της κριτικής όμως όταν όλα τελειώσουν, για την ώρα πάμε όλοι ενωμένοι για το καλό του ΑΟΞ.

Άλλωστε ο ΑΟΞ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

Share it