Search

Οι πρωταγωνιστές της 2ης αγωνιστικής σε Play Οff και Play-Out!

Η 2η αγωνιστική των Play-Off και Play-Out της SuperLeague ολοκληρώθηκε και το Sportsaddict επιλέγει τους καλύτερους αυτής της αγωνιστικής.

Σωκράτης Διούδης

Ο τερματοφύλακας των πρασίνων έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση κρατώντας τον Παναθηναϊκό ουσιαστικά μόνος του όρθιο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Από τις καλύτερες εμφανίσεις του Έλληνα κίπερ με τα χρώματα του τριφυλλιού με 10 αποκρούσεις, θέτοντας σαν προσωπικό στόχο μετά το τέλος της αναμέτρησης την κλήση του στην Εθνική.

 

Μάρκο Λιβάια

Κοντά στο τέλος της 3ης του σεζόν με την ΑΕΚ η αξία του Κροάτη είναι δεδομένη. Αυτήν την ποιότητα έβγαλε και στην Κρήτη, βοηθώντας την ομάδα του με ένα γκολ και μία ασίστ. Έτσι οι κίτρινοι ανέβηκαν στην 2η θέση και έχουν πλέον προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ  για την κατάκτησή της.

 

Μαντί Καμαρά

Πολύ καλή εμφάνιση από τον 22χρονο παίχτη του Ολυμπιακού, όπου σε μια εύκολη βραδιά όπως αποδείχτηκε για τον Ολυμπιακό πέτυχε 2 γκολ και έδωσε 1 ασσίστ. Άλλη μια εμφάνιση που δείχνει ότι και με λίγα χρήματα υπάρχουν πολύ καλοί παίχτες στην αγορά και σε καλή ηλικία.

 

Άντονι Μουνιέ

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον 32χρονο Γάλλο εξτρέμ με 2 γκολ και μια ασσίστ, με το 2ο μάλιστα να είναι και υπέροχο στην εκτέλεση του. Σίγουρα πρόκειται για έναν σπουδαίο παίχτη με εμφανίσεις σε Ligue 1, Serie A και Παναθηναϊκό όμως πρέπει να αποφύγει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του αν θέλει να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε ο Παναιτωλικός να μείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Share it