Search

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη στην Super League για παρουσία κόσμου στα γήπεδα και ορισμό του αγώνα της Ξάνθης με Ατρόμητο!

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει, μέσω τηλεδιάσκεψης. την Πέμπτη για την Super League 1.

Εκεί θα συζητηθούν το αίτημα των ΠΑΕ ΑΕΛ, Άρης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ και Πανιώνιος, περί υποβολής αιτήματος για την παρουσία φιλάθλων στα υπολειπόμενα παιχνίδια της περιόδου. Κάτι πάντως που προκαλεί πολλά ερωτηματικά καθώς ήδη έχει γίνει ραντεβού του Προέδρου της Λίγκας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, οπότε είναι απορίας άξιο για ποιό λόγο να υποβληθει νέο αίτημα.

Παράλληλα θα οριστεί και ο αναβληθέν ματς της πρεμιέρας των Play Out μεταξύ της Ξάνθης και του Ατρόμητου, με την επικρατέστερη ημερομηνία να είναι αυτή της Τετάρτης 24ης Ιουνίου.

Η ενημέρωση της Λίγκας αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 18/06/2020 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Tο από 16/6/2020 έγγραφο αίτημα των ΠΑΕ ΑΕΛ, Άρης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ και Πανιώνιος, περί υποβολής από τη Super League αιτήματος για την παρουσία φιλάθλων στα υπολειπόμενα παιχνίδια της περιόδου.

2/ Ορισμός του αναβληθέντος αγώνα για την 1η Αγωνιστική των Play Out, “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ”.

3/ Διάφορα.

Share it