Search

“Ψήνεται” κίνηση-σκάνδαλο για να γίνουν τα ματς της Ξάνθης με Παναιτωλικό και Ατρόμητο στην Αθήνα!!!

Έντονη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ώρες στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Super League, που μετά την αστεία απόφαση για αναβολή του αγώνα της Ξάνθης με τον Ατρόμητο πλέον σκέφτεται να προχωρήσει σε ακόμη μια ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ απόφαση.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο να ζητηθεί απο την Ξάνθη να κατέβει στην Αθήνα ώστε να δώσει τα τρία διαδοχικά ματς με Παναιτωλικό, Ατρόμητο και Πανιώνιο, απο τα οποία σημειωτέον μόνο το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης πρόκειται για εκτός έδρας ματς.

Η δικαιολογία φυσικά ο υποτιθέμενος αυξημένος αριθμός κρουσμάτων στην Ξάνθη, ξεχνώντας ηθελημένα βέβαια πως η πόλη έχει ελάχιστα κρούσματα ενώ και τα τεστ των παικτών της Ξάνθης και τις τρεις φορές που έκαναν τεστ βγήκαν αρνητικά.

Βέβαια το μεγάλο ερώτημα που θα πρέπει επιτέλους να απαντηθεί είναι πως απο την στιγμή που η Λίγκα είναι ΑΝΙΚΑΝΗ να διοργανώσει αγώνες ποδοσφαίρου εν μέσω κορονοϊού για ποιό λόγο διεξάγεται το πρωτάθλημα και δεν το διακόπτει άμεσα? Και αν ομάδες όπως Ατρόμητος, Παναιτωλικός και οι υπόλοιπες “φοβούνται” τόσο πολύ για ποιο λόγο επιμένουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, για ποιο πρωτάθλημα μιλάμε άλλωστε?

Θεωρώ δεδομένο πως η ΠΑΕ Ξάνθη θα πρέπει να προβάλει ξεκάθαρη και σθεναρή αντίσταση σε οποιαδήποτε πρόταση για αλλαγή έδρας. Αν η Λίγκα “φοβάται” η είναι ανύμπορη να διοργανώσει ματς στην Ξάνθη τότε πολύ απλά ας διακόψει το πρωτάθλημα και να δηλώσουν ανίκανοι όλοι τους. Η ομάδα της Ξάνθης έχει ΕΔΡΑ κι αυτή είναι τα Πηγάδια, ουτε ΔΑΚ Κομοτηνής ούτε Αθήνες ούτε τίποτα. Φτάνει πια με την στοχοποίηση της Ξάνθη σε όλα τα επίπεδα.

Share it