Search

Όσα ειπώθηκαν στην ενημερωτικη συνάντηση της ΕΠΣ Ξάνθης με τα σωματεία για οικονομικά και αναδιάρθρωση!

Παρουσία αρκετών παραγόντων και σύσσωμης της διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης η ενημερωτική συνάντηση με τα σωματεία-μέλη της Ένωσης.

Στον ανοιχτό χώρο του γηπέδου ο Πρόεδρος, Γιώργος Πανίδης, αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία αρκετών εκπροσώπων συλλόγων της Ένωσης, αναφέρθηκε αρχικά για τα οικονομικά δεδομένα και στην έμπρακτη κίνηση στήριξης των σωματείων απο την ΕΠΣ Ξάνθης, με γεναία μείωση του ποσού συμμετοχής!

Ακολούθως μίλησε στους εκπροσώπους για το Μητρώο αθλητικών σωματείων και τις διαδικασίες που έχουν κάνει οι σύλλογοι, τονίζοντας τους την στήριξη της Ένωσης αλλά και κάποιες σημαντικές κινήσεις που πρέπει να πράξουν. Αμέσως μετά αναφέρθηκε στις συναντήσεις που είχε η διοίκηση της Ένωσης με τους Δημάρχους αλλά και Αντιδημάρχους Αθλητισμού στους Δήμους Ξάνθης, Τοπείρου και Αβδήρων, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει αντίστοιχη συνάντηση και με τον Δήμο Μύκης. Σε αυτό ο Πρόεδρος τόνισε το θετικό κλίμα και την υπόσχεση για στήριξη που εξέλαβε απο όλους.

Για να φτάσουμε τέλος στο “καυτό” θέμα της ημέρας, για το οποίο άλλωστε υπήρξε και αρκετά μεγάλος διάλογος με αρκετές παρεμβάσεις και τοποθετήσεις απο εκπροσώπους συλλόγων, όπως αυτές των Δόξας Σταυρούπολης, Αετό Τοξοτων, ΑΕΚ Κυψέλης κ.α.  Ο κ. Πανίδης τόνισε πως πρόθεση της Ένωσης είναι να παραμείνει ο χάρτης ως έχει με 3 κατηγορίες, καθώς είναι αισιόδοξος πως θα επιστρέψουν αρκετές ομάδες και έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής τους με αυτά τα δεδομένα κάτι που βρήκε σύμφωνους αρκετούς με άλλες ομάδες πάντως να επιμένουν στην διεξαγωγή δύο κατηγοριών και την ενοποίηση ουσιαστικά Β-Γ κατηγορίας

Αυτό που αποφασίστηκε τελικά ήταν να γίνει νέα συνάντηση στις αρχές Ιουλίου, ενώ δίνεται χρονικό περιθώριο μέχρι τέλους του Ιούνη στις ομάδες να στείλουν τις σκέψεις και προτάσεις τους για τα νέα πρωταθλήματα. Με τον κ. Πανίδη να ζητά μεγαλύτερη συμμετοχή αυτή την φορά ώστε να υπάρχουν αρκετές προτάσει και να υπάρχει ψηφοφορία, τονίζοντας πως ήδη έχουν στείλει οι Δόξα Σταυρούπολης και Ασπίδα Ξάνθης αλλά θα πρέπει να υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη συμμετοχή.

Share it