Search

Αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν με έκπληξη στον εορτάζοντα Τσαπάνη και συζήτηση για το μέλλον στην Ένωση!

Μετά και την επικύρωση της βαθμολογίας στην Γ’ Εθνική και την επισημοποίηση της παραμονής της Ένωσης Αλεξανδρούπολης στην κατηγορία, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση γευμάτισαν μαζί στην ταβέρνα «ΧΑΡΑΜΑ στη θάλασσα».

Η συγκέντρωση συνδυάστηκε και με τα γενέθλια του μέλους του τεχνικού τιμ Μάκη Τσαπάνη, με τους παίκτες της ομάδας να του κάνουν τούρτα έκπληξη.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς τον λόγο πήρε ο κόουτς Νίκος Ουσταμπασίδης ο οποίος απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίτευξη της παραμονής την οποία όπως είπε «την πετύχαμε όλοι μαζί», ενώ τόνισε ότι κάθε ένας παίκτης της φετινής ομάδας έχει θέση και την επόμενη σεζόν. Μίλησαν επίσης ο αρχηγός Κώστας Λίτσιος και ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης Τσιομλεκίδης, ενώ άπαντες στάθηκαν στο γηπεδικό που πρέπει να λυθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συζήτηση βέβαια έγινε και για τη στήριξη που θα χρειαστεί η ομάδα τόσο από τον Δήμο όσο και από επιχειρηματίες της πόλης. Τυχερός της βραδιάς ο Στράτος Μαλτέζος που μετά από κλήρωση κέρδισε ένα τάμπλετ από χορηγό της ομάδας, όπως γινόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μετά από κάθε ματς.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it