Search

Με Κυβερνητική εντολή αναβάλλεται για…προληπτικούς λόγους ο αγώνας της Ξάνθης με Ατρόμητο!!!

Τέλος στην…σαπουνόπερα με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο μπήκε μετά και απο επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ. , με την οριστική αναβολή του αγώνα που θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Η απόφαση πάρθηκε όπως τονίζεται για προληπτικούς λόγους, ασχέτως αν ΟΛΑ τα τεστ των παικτών της Ξάνθης ήταν αρνητικά(δείτε ΕΔΩ), με την Λίγκα μετά την αδιανόητη απόφαση για αλλαγή ημέρας του αγώνα εν τέλει και μετά την Κυβερνητική παρέμβαση απο Υπουργείο Υγείας, αλλά και της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ αποφάσισε να αναβάλει το ματς. Με την αιτιολογία της προστασίας της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας  έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.

Share it