Search

Απο την Τρίτη επαναλειτουργούν όλα τα τμήματα της Ακαδημίας της ΑΕ Κομοτηνής!

Από Τρίτη 9 Ιουνίου επαναλειτουργούν όλα τα τμήματα των ακαδημιών του Τμήματος καλαθοσφαίρισης της Α.Ε. Κομοτηνής στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου λυκείου Κομοτηνής με το ισχύον προ covid 19 πρόγραμμα.

Αναλυτικότερα, οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής έχουν ως εξής:

1. Οι αθλούμενοι πρέπει να προσέρχονται στο γήπεδο 10 λεπτά νωρίτερα και να περιμένουν να εξέλθουν οι αθλούμενοι του προηγούμενου τμήματος.

2. Στο γήπεδο θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος και έξοδος. Ως είσοδος θα χρησιμοποιηθεί αυτή από τις σκάλες, ενώ η έξοδος θα γίνεται από την θύρα των κερκίδων.

3. Οι αθλητές απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια.

4. Οι αθλούμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους 1 μπουκάλι νερό, πετσέτα, ρούχα για να αλλάξουν, προσωπικό μπουκαλάκι με αντισηπτικό, 1 πετσέτα.

5. Στον χώρο θα υπάρχει αντισηπτικό με ευθύνη του συλλόγου και χαρτί κουζίνας με υγρά μαντηλάκια για χρήση από τους αθλητές.

6. Οι γονείς που διαπιστώνουν συμπτώματα γρίπης ΔΕΝ πρέπει να φέρνουν τα παιδιά στην προπόνηση και να μας ενημερώνουν.

7. Θα τηρείται κατάσταση εισερχομένων εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση. Παρακαλούμε τους γονείς για την συνεργασία τους στην συμπλήρωση της κατά την 1η προπόνηση.

8. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΆ Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ. Η παραλαβή των παιδιών θα γίνεται στην αυλή του σχολείου.

«Το τμήμα καλαθοσφαιρισης της Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ θα φροντίζει καθημερινά και διεξοδικά για την καθαριότητα του χώρου και την τήρηση του υγειονομικου πρωτοκόλλου από την Γ. Γ. Αθλητισμού.» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Share it