Search

Κίνηση έκπληξη στον πάγκο με Λεωνίδα Πετρίδη απο τον ΑΠΟΞ!

Δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Απόστολου Κουτρουλού στο τιμόνι της Ανδρικής του ομάδας ο ΑΠΟΞ, που μάλιστα προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση πείθοντας τον Λεωνίδα Πετρίδη να αποδεχτεί την κρούση της ομάδας και έτσι να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας τη νέα χρονιά.

Έκπληξη καθώς ο Λεωνίδας Πετρίδης αποφάσισε να αποχωρήσει με φιλικό τρόπο τόσο απο τον πάγκο του Παύλου Μελά Κουτσού όσο και απο του Αετού Τοξοτών ώστε να αφοσιωθεί εξ΄ολοκλήρου στις υποχρεώσεις του ΑΠΟΞ. Καθώς πέρα απο την Ανδρική ομάδα θα συνεχίσει να είναι και προπονητής στην Ακαδημία του συλλόγου. Με τον ίδιο να ευχαριστεί μέσω του Sportsaddict και της δύο ομάδες για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους.

Ο πολύπειρος τεχνικός έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες στην μακρά του καριέρα στα γήπεδα της Ξάνθης αλλά και της Καβάλας, οπού είχε μια απόλυτα επιτυχημένη τετραετία στον Πανιώνιο Νέας Ξεριάς, ενώ πέρσι οδήγησε τον Αετό Τοξοτών στην άνοδο ενώ βοήθησε τον Παύλο Μελά να εξασφαλίσει την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

 

Share it