Search

Χωρίς τον καπετάνιο της ανόδου Χρόνη Νέδο ετοιμάζεται για την Α’ κατηγορία ο Άβαντας!

Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Ατρόμητο Άβαντα και πάλι στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, δεν θα είναι προπονητής της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον Χρόνη Νέδο ο οποίος όντας καλεσμένος μαζί με τον πρόεδρο Νίκο Δαρδακούλη στην εκπομπή “Πάμε Γήπεδο” με τους Κοσμά Πανταζή & Γιώργο Πανταζίδη στην Δέλτα Τηλεόραση, δήλωσε ότι δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι του Ατρόμητου. Οι λόγοι που τον έκαναν να αποχωρήσει όπως είπε είναι οικογενειακοί αλλά θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα χαρεί να την δει να παίζει ξανά στην Α’ κατηγορία.

Πλέον η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προπονητή που ήταν τη φετινή σεζόν σε ομάδα του νομού.

Πάντως ο πρόεδρος κ. Δαρδακούλης τόνισε ότι επιδίωξη της ομάδας είναι να δηλώσει συμμετοχή στην Α’ κατηγορία και πως το σενάριο που υπάρχει για επιστροφή σε δύο ομίλους Βόρειο & Νότιο, με σύστημα play off & play out, να είναι πιο βατό οικονομικά όχι μόνο για την δική του ομάδα αλλά και για πολλές άλλες του νομού καθώς και μετά τον κορονοϊό η κατάσταση των ομάδων είναι δύσκολη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή παρακάτω:

 

Share it