Search

Αίτημα στην Κυβέρνηση για αγώνες μπροστά σε κόσμο απο την Super League!

Ετοιμάζει πρόταση στην κυβέρνηση η Super League για την παρουσία έστω και ολιγάριθμων οπαδών(το 20% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου) στις εξέδρες, έπειτα από τη σχετική πρόταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ και πέρασε ομόφωνα.

Οι Κρητικοί κατέθεσαν μία συγκεκριμένη μελέτη στην οποία συμπεριλαμβάνεται ακόμα και η εταιρία διαχείρισης των εισιτηρίων (ticketmaster), η οποία με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κλείνει εισιτήριο και αυτόματα να αποκλείεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων δίπλα του.

Συμφώνησαν λοιπόν όλες οι ομάδες να κάνουν σχετική εισήγηση προς την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς και έτσι ώστε να γίνουν πλέι οφ με την παρουσία κόσμου. Η εισήγηση θα αφορά πλέι οφ και πλέι άουτ φυσικά ενώ σύμφωνα με ανθρώπους της Λίγκας είχε ήδη τεθεί στα υπ’ όψιν των κυβερνώντων και του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε σχετικά με την πρόταση: «Θα πρέπει να είναι μια πρόταση όλων των ομάδων. Όχι μόνο του ΟΦΗ. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στους αγώνες. Είναι για το καλό του αθλήματος. Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας; Με τον τρόπο αυτό θα δουλέψουν και όλες οι δουλειές γύρω από το ποδόσφαιρο, μπουτίκ, εμπορικά καταστήματα και καφέ περιμετρικά των γηπέδων».

Share it