Search

Ντέρμπι με γκολ στη Λειψία!

Αναμφίβολα από το πρόγραμμα της Τετάρτης στη Μπουντεσλίγκα ξεχωρίζει το Λειψία – Χέρτα. Δύο ομάδες που παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, κι αν αυτό ήταν δεδομένο για τη Λειψία, το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι μπορούν να το καταφέρουν και οι Βερολινέζοι.

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Γνωρίζεις ποιες είναι οι στοιχηματικες με προσφορες και freebets;

Οι γηπεδούχοι αναζητούν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και την Κυριακή έφτασαν συνολικά τα… 13 γκολ φέτος εις βάρος της Μάιντς. Είχαν νικήσει με 8-0 στον πρώτο γύρο και τώρα σταμάτησαν στο 5-0. Απόλυτα αποτελεσματική η Χέρτα με τον Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο. 3-0 την Χόφενχαϊμ, 4-0 την Ουνιόν, αξιοποιεί το ταλέντο του Ματέους Κούνια και την πείρα του Βεντάντ Ιμπίσεβιτς στην επίθεση και θα απειλήσει την Ρεντ Μπουλ. Μπορεί να βρει έστω ένα γκολ και να αυξήσει τον βαθμό δυσκολίας για τους γηπεδούχους.

Η Χέρτα δεν δέχτηκε γκολ στα πρόσφατα δύο ματς, όμως θα είναι έκπληξη αν τα καταφέρει ξανά. Η Λειψία παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Δεν απειλεί μόνο με τους επιθετικούς της… Ακραίοι όπως οι Ενκουκού και Όλμο συγκλίνουν προς τον άξονα και σουτάρουν ή διεισδύουν, κεντρικοί χαφ όπως o Σάμπιτζερ και ο Καμπλ πατούν συνεχώς περιοχή. Θα είναι δύσκολο για τη Χέρτα να πάρει αποτέλεσμα, όμως έχει λύσεις για να κοντράρει την επιθετικότητα της Λειψίας. Over με γκολ για κάθε ομάδα.

Share it