Search

Ανώτερες οι «ασπιρίνες»

Θετική έκβαση είχε η χθεσινή μας επιλογή, με το παιχνίδι από το πρωτάθλημα της Αρμενίας να ολοκληρώνεται στην ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους, σε ένα ματς το οποίο ούτως ή άλλως κινήθηκε σε πολύ χαμηλό ρυθμό. Πάμε ωστόσο στα των σημερινών επιλογών.

Γράφει ο Highlander

Εμείς βρήκαμε τους λόγους που δεν θεωρούμε την bet365 απατεωνες

Έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, εκεί όπου η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ. Η γηπεδούχος επικράτησε στα δύο πρώτα παιχνίδια της μετά από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στο τελευταίο τα κατάφερε με 3-1 κόντρα στην Γκλάντμπαχ εκτός έδρας και μοιάζει να μην την έχει επηρεάσει ιδιαίτερα η αποχή. Μετράει πέντε νίκες στη σειρά, μένει αήττητη για 12 απανωτά ματς, μετρώντας 11 νίκες σε αυτό το διάστημα, μόλις σε ένα από αυτά τα ματς σκόραρε μόνο μία φορά και φυσικά πάει με καλή ψυχολογία στο πρώτο της εντός έδρας ματς μετά από καιρό.

Όσο για τη Βόλφσμπουργκ, έχασε εύκολα με 2-0 εντός έδρας από την Ντόρτμουντ, αν και είχε προηγηθεί η εκτός έδρας επικράτηση με 2-1 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Μία νίκη μετράει μόλις στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και το αρνητικό για τους «λύκους» είναι ότι δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία. Θα πάμε στην επιλογή του άσου και over 1.5, σε απόδοση 2.00.

Share it