Search

Ψηφίστε: Ποιος είναι ο κορυφαίος προπονητής του ΑΟ Ορεστιάδας;

Οι αναγνώστες του SportAddict.gr μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι!

Από την Δευτέρα 13 Απριλίου, τίθεται ένα ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε έχοντας στην διάθεση σας κάποιες επιλογές, για την ανάδειξη των κορυφαίων. Η αρχή γίνεται με τον ΑΟ Ξάνθη, ενώ ακολουθούν οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης (βόλεϊ), Πανθρακικός (ποδόσφαιρο) και ο ΑΟ Ορεστιάδας (βόλεϊ).

Μέσα από την ψηφοφορία θα αναδείξετε τους Κορυφαίους των παραπάνω ομάδων (ενδεκάδα και προπονητή για τις ομάδες ποδοσφαίρου, επτάδα και προπονητή για τις ομάδες βόλεϊ), από το 1980 και έπειτα, πλην της Ξάνθης για την οποία θα αναδείξετε την καλύτερη ενδεκάδα παικτών που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας στην Α’ Εθνική, από το 1989 δηλαδή μέχρι και σήμερα.

Ξεκινάμε;

Από σήμερα και μέχρι την Τρίτη (26/5) μπορείτε να ψηφίζετε έτσι ώστε να αναδείξετε τον κορυφαίο προπονητή που έχει φορέσει τη φανέλα της Ορεστιάδας. Με αυτή την δημοσκόπηση κλείνει και ο κύκλος του ΑΟΟ.

Δύο λόγια για τους υποψηφίους:

Γιώργος Καμπερίδης: Ο προπονητής θρύλος της Ορεστιάδας. Ανακάλυψε και ανέδειξε τον αείμνηστο Νίκο Σαμαρά και τόσους άλλους σπουδαίους αθλητές.

Γιώργος Τεκτονίδης: Αν και Αλεξανδρουπολίτης ο Τεκτονίδης αγαπήθηκε στην Ορεστιάδα, όχι μόνο για τις επιτυχίες στις οποίες οδήγησε την ομάδα το ’90, αλλά και για το ήθος του. Μεγάλο κεφάλαιο για το εβρίτικο βόλεϊ.

Ζόραν Γκάιτς: Ένας από τους κορυφαίους ξένους προπονητές που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα. Με τον Σέρβο στον πάγκο της η Ορεστιάδα έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος το 1997 και κατέκτησε την 4η θέση στην Ευρώπη το 1996.

Στόγιαν Στόεφ: Ο Βούλγαρος οδήγησε το 1995 την Ορεστιάδα στον πρώτο και τελευταίο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της αποκλείοντας την μεγάλη Μίλαν του Μπερλουσκόνι. Το 2000 και πάλι με αυτόν στον πάγκο του ο ΑΟΟ θα φτάσει στο τελευταίο ευρωπαϊκό Final 4 της ιστορίας του. Αν δεν έβρισκε μπροστά του μάλιστα την υπερομάδα της Ρόμα, ίσως να μετρούσε ακόμη μία παρουσία σε τελικό Κυπέλλου Ευρώπης.

Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς: Ο Σέρβος συνέδεσε το όνομα του με την Ορεστιάδα τη δεκαετία του ’90. Βρέθηκε στον πάγκο των Εβριτών τη διετία 1997-99 οδηγώντας τους στον τελικό του πρωταθλήματος το 1998. Στη συνέχεια βρέθηκε και στον Παναθηναϊκό, ενώ πρόσφατα είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ινδίας.

Γιόχαν Ίσακσον: Ο Σουηδός έφτασε στην Ορεστιάδα τον Ιούλιο του 2015 και αποχώρησε το Νοέμβριο του ίδιου έτους. Παρά το σύντομο πέρασμα του η αξία του ήταν μεγάλη και συγκαταλέγεται μέσα στα μεγαλύτερα ονόματα προπονητών που πέρασαν από την ομάδα.

Τάσος Κουμπλής: Προπονητής της Ορεστιάδας στις αρχές του 2000. Κάθισε ακόμη στον πάγκο των Άρη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Πανελληνίου, Κύζικου.

[poll id=”40″]

Share it