Search

Με Final 4 στο ΟΑΚΑ θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής της Volley League!

Λευκός καπνός για συνέχιση της Volleyleague βγήκε από το μεγαλύτερο σε διάρκεια (περισσότερο από 6 ώρες) διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας.

Όπως αναφέρει η σελίδα «ΣΤΟ ΦΙΛΕ», οι 4 ομάδες Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου θα συναντηθούν αρχικά στο ΟΑΚΑ (αν δοθεί η έγκριση) για ημιτελικά παιχνίδια που θα κριθούν σε 2 νίκες (1-3-5 Ιουλίου τα 3 παιχνίδια) και οι νικητές θα παίξουν για την κούπα του πρωταθλητή στις έδρες τους (9-12-15 Ιουλίου) και πάλι στις δύο νίκες. Για να γίνουν τα ημιτελικά παιχνίδια στο ΟΑΚΑ θα χρειαστεί η έγκριση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η απόφαση πέρασε από χίλια κύματα με τον Παναθηναϊκό να αναγκάζεται να ψηφίσει αντίθετα με αυτό που είχε αρχικά ψηφίσει (δεν ήθελε να αγωνιστεί). Το αρχικό 7-3 των ομάδων που ακύρωνε την αγωνιστική δράση, ακολούθησε το 7-3 (Ελπίδα, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) που ακύρωνε με τη σειρά του την ανάδειξη πρωταθλητή στα χαρτιά.

Ο ΠΑΟΚ πάντως αντέδρασε στην έδρα του ΟΑΚΑ ενώ Ολυμπιακός και Φοίνικας δεν είχαν πρόβλημα να αγωνιστούν. Τελικά αποφασίστηκε να γίνουν ημιτελικά ματς στο ΟΑΚΑ και οι τελικοί στις έδρες των νικητών. Θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος…

 

Share it