Search

Ψηφίστε: Ποιος είναι ο κορυφαίος λίμπερο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης;

Οι αναγνώστες του SportAddict.gr μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι!

Από την Δευτέρα 13 Απριλίου, τίθεται ένα ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε έχοντας στην διάθεση σας κάποιες επιλογές, για την ανάδειξη των κορυφαίων. Η αρχή γίνεται με τον ΑΟ Ξάνθη, ενώ ακολουθούν οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης (βόλεϊ), Πανθρακικός (ποδόσφαιρο) και ο ΑΟ Ορεστιάδας (βόλεϊ).

Μέσα από την ψηφοφορία θα αναδείξετε τους Κορυφαίους των παραπάνω ομάδων (ενδεκάδα και προπονητή για τις ομάδες ποδοσφαίρου, επτάδα και προπονητή για τις ομάδες βόλεϊ), από το 1980 και έπειτα, πλην της Ξάνθης για την οποία θα αναδείξετε την καλύτερη ενδεκάδα παικτών που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας στην Α’ Εθνική, από το 1989 δηλαδή μέχρι και σήμερα.

Ξεκινάμε;

Από σήμερα και μέχρι την Τρίτη (12/5) μπορείτε να ψηφίζετε έτσι ώστε να αναδείξετε τον κορυφαίο λίμπερο που έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού.

Δύο λόγια για τους υποψηφίους:

Γιώργος Ανδραβίζος: Ο νυν προπονητής του Εθνικού πέρα από ακραίος (βρέθηκε και στην αντίστοιχη δημοσκόπηση), φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και ως λίμπερο. Έζησε ως βασικό στέλεχος δύσκολες στιγμές αλλά και ιστορικές επιτυχίες.

Σταύρος Αρχοντούδης: Ο πολύπειρος αθλητής μπορεί να μην ξεκίνησε από τον Εθνικό, αλλά αγωνίστηκε με το έμβλημα της ομάδας 8 χρόνια, από το 2002 έως το 2010. Συνυπήρξε με τον Γιώργο Ανδραβίζο και μαζί αποτέλεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο.

Ατάνας Μίτρεφ: Ο ύψους 1.92 Βούλγαρος αγωνίστηκε στην Αλεξανδρούπολη από το 2011 έως το 2013 και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κατά την παρουσία του στον Έβρο.

Γρηγόρης Κοντοστάθης: Από τα σπλάχνα του Εθνικού ο «Κόντο» έχει πανηγυρίσει επιτυχίες τόσο σε αναπτυξιακό όσο και σε επίπεδο ανδρών, με πιο πρόσφατη τη 2η θέση στο περσινό Λιγκ Καπ. Αρχηγός πλέον της ομάδας μαζί με τον Κώστα Δαλακούρα. Μέλος της ομάδας που κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα το 2014.

Άκης Δαρίδης: Ο εκ Ορεστιάδας λίμπερο έπαιξε 3 χρόνια στον Εθνικό, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας του 2014 που αναδείχθηκε 2η στην Ελλάδα. Έπαιξε με τους Εβρίτες και στην Ευρώπη, πριν αναχωρήσει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

[poll id=”36″]

Share it