Επιστρέφει στη δράση ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης

Το τένις επιστρέφει σιγά σιγά και στην Αλεξανδρούπολη.

Η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Αντισφαίρισης:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την σταδιακή επανεκκίνηση δραστηριότητας του Τένις στην Αλεξανδρούπολη από σήμερα 13.05.2020

Ακολουθώντας πιστά τις αποφάσεις και τις οδηγίες των εξουσιοδοτημένων φορέων και βάση του ισχύοντος πρωτοκόλλου λειτουργίας εγκαταστάσεων η χρήση των γηπέδων τένις αφορά άτομα άνω των 15 ετών και ενήλικες εφαρμόζοντας αυστηρά τις προβλεπόμενες οδηγίες από Γ.Γ.Α και ΕΦΟΑ.

Με την αρμονική συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης που θερμά ευχαριστούμε ξεκινά σήμερα την λειτουργία
του Ομίλου από Δευτέρα – Παρασκευή 18:00-22:00 και Σάββατο 16:00 – 20:00 για να καλύψει τις ανάγκες των μελών του αλλά και των δημοτών που δεν είναι μέλη.

Υπεύθυνος της όλης διαδικασίας μετά από απόφαση του Δ.Σ. ορίζεται ο κος Δεδελετάκης Παναγιώτης, τηλέφωνο: 6977405268

Η χρήση των γηπέδων βάση της ισχύουσας ΚΥΑ επιτρέπεται για 4 άτομα για ενήλικες και 2 άτομα για τις ηλικίες 15-18. Πρέπει να γίνεται κράτηση για να παίξει κάποιος και ο χρόνος είναι 1 ώρα ανά γήπεδο και αθλητή. Πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες ώστε να είναι όλοι υγιείς. Αναλυτικές οδηγίες για το τι ισχύει στην σελίδα του Ομίλου
στο facebook (ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ)

Όσο αφορά τις προπονήσεις ξεκινά στις 13.05.2020 το Αγωνιστικό Τμήμα 15+ και σχεδιάζουμε το ξεκίνημα και άλλων τμημάτων από 18.05.2020 για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση.

Το πρόγραμμα θα αλλάζει βάση των ΚΥΑ που θα ισχύουν κάθε φορά.

Ζητούμε την κατανόηση σας για τους περιορισμούς που υιοθετούνται και σας καλούμε όλοι μας να εφαρμόσουμε τους όρους αυστηρά, προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία όλων μας, αλλά και να περιφρουρηθεί αξιόπιστα η λειτουργία του Ομίλου μας.

ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος του Ομίλου
Ανδρέας Παπανδρούδης»

Share it