Search

Ηλεκτρονικά οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά από τις 15 έως τις 30 Μαΐου!

Από τις 15 έως τις 30 Μαΐου ,   αντί  από  1 έως 20 Μαίου θα γίνουν φέτος οι εγγραφές στα Δημοτικά και νηπιαγωγεία, σύμφωνα με νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Οι εγγραφές στα δημόσια νηπιαγωγεία γενικής παιδείας, για το σχολικό έτος 2020-2021 και εφεξής, γίνονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής, την οποία υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες των νηπίων/προνηπίων για το νηπιαγωγείο που ανήκουν, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους και σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του νηπιαγωγείου και εντός της προθεσμίας της περίπτωσης α’ της παραγράφου 4 του άρθρου 6 του π.δ. 79/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Από τις 15 έως τις 30 Μαΐου θα γίνουν φέτος οι εγγραφές και στα Δημοτικά σύμφωνα με νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως.

Από το υπουργείο Παιδείας θα εκδοθούν τις επόμενες ημέρες σχετικές ανακοινώσεις με όλες τις διαδικασίες εγγραφών των μαθητών.

Share it