Search

Πλειοψηφία ομάδων για επιστροφή σε Κεντρική Διαχείριση τηλεοπτικών! Όλοι υπέρ πλην του Ολυμπιακού, με αστερίσκο για Ξάνθη από 3 ΠΑΕ!!!

Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα μπορούσε έστω στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων να υπάρξει ομοψυχία στη Λίγκα, ο Ολυμπιακός έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του, αφήνοντας για μία ακόμη φορά “σκιές” για άλλες ομάδες.

Οι 13 ΠΑΕ που συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας συμφώνησαν πως η κεντρική διαχείριση είναι μονόδρομος για το μέλλον της μεγάλης κατηγορίας, με τους “ερυθρόλευκους” να είναι οι μοναδικοί που διαφώνησαν ανοιχτά. Ενώ δεν προκάλεσε καμία έκπληξη η στάση των ΠΑΕ Άρη, Λάρισα και Πανιωνίου, για τις οποίες η κ. Μαρούπα κατηγόρισε για σχέσεις επιρροής με τον Ολυμπιακό, που ψήφισαν με αστερίσκο εναντίων της Ξάνθης.

Χαρακτηριστικός άλλωστε και ο εκνευρισμός του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού κ. Αλαφούζου “Δεν καταλαβαίνω τις προϋποθέσεις νομιμότητας. Όποια ομάδα έχει πιστοποιητικό και παίζει, μπορεί να μετέχει και στην κεντρική διαχείριση” ζητώντας ουσιαστικά απο την στιγμή που υπάρχει ξεκάθαρη πλειοψηφία να περάσει, με τον ιδιοκτήτη της Λάρισας κ. Κούγια να απαντά “Η Ξάνθη ανήκει στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ζήτημα ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ μόλις αρχίσουν τα πλέι οφς θα κάνει καταγγελία”.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καν κάποια επίσημη πρόταση, παρά μόνο μία θεωρητική κουβέντα.  Εξάλλου, όπως συμβαίνει σε παρόμοιες καταστάσεις από το να συμφωνήσουν μέχρι να υπογραφούν οι συμφωνίες υπάρχει τεράστια απόσταση.

Σε μια τηλεδιάσκεψη που υπάρχει πολεμικό κλίμα απο την έναρξη της και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση

Δείτε αναλυτικά πως ψήφισαν οι ομάδες:

ΑΕΛ: υπέρ με αστερίσκο στην Ξάνθη
Άρης: υπέρ με αστερίσκο
Αστέρας: υπερ
Ατρόμητος: υπέρ
Βόλος: υπέρ
Ξάνθη: υπέρ
Ολυμπιακός: λευκό
ΟΦΗ: υπερ
Παναθηναϊκός: υπέρ
Παναιτωλικός: υπέρ
Πανιώνιος: υπέρ με αστερίσκο
ΠΑΟΚ: υπέρ
Λαμία: υπέρ
ΕΠΟ: υπέρ

Share it