Search

Ψηφίστε: Ποιος είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Πανθρακικού;

Οι αναγνώστες του SportAddict.gr μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι!

Από την Δευτέρα 13 Απριλίου και για το επόμενο διάστημα, από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, θα τίθεται ένα ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε έχοντας στην διάθεση σας κάποιες επιλογές, για την ανάδειξη των κορυφαίων. Η αρχή έγινε με τον ΑΟ Ξάνθη και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (βόλεϊ), ενώ ακολουθεί σήμερα ο Πανθρακικός (ποδόσφαιρο) και αύριο ο ΑΟ Ορεστιάδας (βόλεϊ).

Μέσα από την ψηφοφορία θα αναδείξετε τους Κορυφαίους των παραπάνω ομάδων (ενδεκάδα και προπονητή για τις ομάδες ποδοσφαίρου, εξάδα και προπονητή για τις ομάδες βόλεϊ), από το 1980 και έπειτα, πλην της Ξάνθης που θα αναδείξετε την καλύτερη ενδεκάδα παικτών που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας στην Α’ Εθνική απο το 1989 δηλαδή μέχρι και σήμερα. Παράλληλα όσοι δεν είστε ακόμη μέλη στην μεγάλη παρέα του Sportsaddict στο facebook κάνετε like στην σελίδα μας για να συμμετέχετε στους διαγωνισμούς, κουίζ αλλά και να παρακολουθείτε την καθημερινή ζωντανή εκπομπή της ομάδας του σαιτ, που επιστρέφει απο τις 21 του μήνα, κάντε like ΕΔΩ

Συνεχίζουμε λοιπόν με την ανάδειξη του καλύτερου τερματοφύλακα που φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού σε Α’ και Β’ Εθνική, στην σύγχρονη ιστορία του απο το 2000 και έπειτα

Δύο λόγια για τους υποψήφιους:

Σπύρος Βρονταράς: Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανθρακικό και συνέδεσε άρηκτα το όνομά του με την ομάδα, αγωνιζόμενος με αυτήν από την Δ’ Εθνική ως την Super League. Αγωνίστηκε σε αυτόν από το 2004 ως το 2010, αλλά και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013 μετά το πέρασμα του από την Παναχαϊκή. Πραγματοποίησε 70 συμμετοχές με 24 clean sheets, ενώ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2010 για την τότε Skoda Ξάνθη και το καλοκαίρι του 2013 για την Κέρκυρα.

Μάνουελ Ρόκα: Αποκτήθηκε το 2007 από την Ισπανική Οριχουέλα και o Πανθρακικός τη σεζόν εκείνη κέρδισε την ιστορική άνοδο στην Super League. Aγωνίστηκε στον σύλλογο ως το 2010 όταν και αποχώρησε για τον Ολυμπιακό Βόλου μετά τον υποβιβασμό των πρασίνων. Πραγματοποίησε 34 συμμετοχές με 10 clean sheets. Συνέδεσε επίσης το όνομά του με την ομάδα αφού στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 επέστρεψε ως προπονητής, οδηγώντας τον Πανθρακικό στην παραμονή με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Γιώργος Γουμάγιας: Αγωνίστηκε με τα πράσινα τη σεζόν 2007-2008 προερχόμενος από τον Θερμαϊκό Θέρμης. Πραγματοποίησε 14 συμμετοχές με 5 clean sheets και μεταγράφηκε στον Εθνικό Αστέρα.

Δημήτρης Κουτσόπουλος: Ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές στον Πανθρακικό στο σύνολο των χρόνων της 1ης και της 2ης κατηγορίας. Αποκτήθηκε το 2010 από την Αναγέννηση Καρδίτσας, αγωνίστηκε 84 φορές, κράτησε 42 φορές ανέπαφη την εστία του και το 2014 αποχώρησε για τον Απόλλων Σμύρνης.

Γιώργος Αθανασιάδης: Ανδρώθηκε στον Πανθρακικό όταν το 2012, όταν η ομάδα επανήλθε στην κορυφαία κατηγορία, αποκτήθηκε από τον Εθνικό Σοχού. Τρίτος σε συμμετοχές, έχοντας 62 και 21 clean sheets. Παρέμεινε στον σύλλογο ως το 2016 όταν και αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, μετά και τον υποβιβασμό της ομάδας.

Ντίνο Σέρεμετ: Ο Σλοβένος τερματοφύλακας έκλεισε την καριέρα του στον Πανθρακικό, όπου και αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-2014, προερχόμενος από την Λάρισα, πραγματοποιώντας 20 συμμετοχές και έχοντας 5 clean sheets.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Αγωνίστηκε με το σήμα του Πανθρακικού από το 2013 ως το 2016 όταν και συνέχισε την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα πριν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ. Πραγματοποίησε 18 συμμετοχές από τις οποίες, τις 2 δεν δέχθηκε γκολ.

Θανάσης Γκαραβέλης: Ο τελευταίος χρονικά τερματοφύλακας του Πανθρακικού στις επαγγελματικές κατηγορίες. Στην εφιαλτική σεζόν 2016-2017 όταν και ο σύλλογος αποσύρθηκε από το Πρωτάθλημα της Football League πραγματοποίησε 13 συμμετοχές με 5 clean sheets, ως δανεικός από την Ξάνθη.

[poll id=”15″]

Share it