Search

Με φόρα η Τορπέντο

Άρθρο στο Foxbet.gr του Highlander

Δεν μας έκανε το… χατίρι χθες η επιλογή μας, με την Κάλμαρ να επικρατεί μεν με αρκετά γκολ, αλλά το 3-0 δεν ήταν αρκετό για να επιβεβαιωθεί η επιλογή του Over 3.5. Το χειρότερο ήταν ότι το σκορ ήταν 2-0 από το πρώτο μέρος και 3-0 από το 70’ και όμως δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιώσουμε την επιλογή μας.

Ζήσε την μοναδική εμπειρία του stoiximan casino

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου θα μας απασχολήσει η Λευκορωσία, της οποίας το πρωτάθλημα, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι το μοναδικό που συνεχίζεται στην Ευρώπη. Τορπέντο Μπελάζ εναντίον Μπελσίνα Μπομπρούισκ είναι η επιλογή μας και η γηπεδούχος έρχεται με φόρα από την νίκη της πρεμιέρας στο ματς με την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ εκτός έδρας. Ηταν η πρώτη επιτυχία μετά από δύο ήττες στο Κύπελλο και ισάριθμες φιλικές ήττες, ενώ ήταν και η πρώτη φορά που κράτησε και το μηδέν στην άμυνα. Όπως και να έχει, έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, σαφώς βελτιωμένο, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Με ήττα ξεκίνησε η Μπελσίνα στη νέα σεζόν, έχασε εντός έδρας με σχετική ευκολία με 3-1 από τη Μινσκ, βγάζοντας σημαντικά προβλήματα στα μετόπισθεν. Ηταν η δεύτερη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι το πρώτο της εκτός έδρας ματς, όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και το πρώτο μετά από 8 διαδοχικές αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό της. Στηρίζουμε το μομέντουμ της γηπεδούχου, επιλέγοντας 1 και over 1.5, σε απόδοση 2.10.

Share it