Search

Η αναμνηστική φωτογραφία του Αντιδήμαρχου Κομοτηνής, Κίμωνα Λεχούδη, με τους λαμπαδηδρόμους της Ολυμπιακής Φλόγας!

Μπορεί η Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας σε όλη σχεδόν την Επικράτεια να ακυρώθηκε, ως επιπλέον μέτρο πρόληψης κατά του κορονοϊού, ωστόσο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κομοτηνής, Κίμωνας Λεχούδης, δεν παρέλειψε να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί με όσους θα συμμετείχαν στην υποδοχή και την πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κομοτηνή.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στην φωτογραφία, ο μεταξύ άλλων και παίκτης του ΓΑΣ Κομοτηνή, εικονίζεται μαζί με τους τρεις από τους τέσσερις αθλητές που είχαν επιλεγεί ως λαμπαδηδρόμοι, αφού το παρόν δεν έδωσε ο Κώστας Μπανιώτης. Όπως αναφέρει στο SportsAddict ο forward του ΓΑΣ, η αναμνηστική φωτογραφία ήταν ένα αναμνηστικό προκειμένου να τιμηθεί έστω και με αυτό τον τρόπο η μέρα που θα έρχονταν η φλόγα στη Πρωτεύουσα του νομού Ροδόπης.

Η ανακοίνωση του αναφέρει: “Μπορεί η ΕΟΕ να μην μας έκανε την τιμή να περάσει από την πόλη μας λόγο της πρόληψης του ιού που μας ταλαιπωρεί , Μπορεί να μην είχαμε την φλόγα στα χέρια μας … Αλλά την έχουμε μέσα μας μαζί με το Ολυμπιακό πνεύμα και το ιδεώδες του ολυμπισμού που δεν λείπει από εμάς συγχαρητήρια στα παιδιά … #roadtotokyo2020 #olympiakifloga #keepgoing #keepsafe

Share it