Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Photos: “Εμπρός και για το Κύπελλο παιδιά”! Επέστρεψε σε Τελικό Κυπέλλου ο Πανθρακικός, φουλ για το Πρωτάθλημα η Ελπίδα Σαπών!

Την επιστροφή του στα μεγάλα ραντεβού και δη σε έναν Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης πανηγύρισε ο Πανθρακικός, πριν βεβαίως την διακοπή της ενεργού δράσης, επικρατώντας για δεύτερη φορά της Ελπίδας Σαπών στον επαναληπτικό Ημιτελικό με 2-0, μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα.

Σε ένα άδειο ΔΑΚ, μιας που το ματς λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη, εκτός των Βιόπουλου, Παύλου, Νάνου, Μαλέ, Ξενοδοχίδη και Τσαγκαλίδη που απουσίασαν, προσπαθώντας να ξεχάσουν την ήττα στο Νέο Σιδηροχώρι μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και σε γενικές γραμμές ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκειά του. Είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους, το έφεραν στα μέτρα τους και χτυπώντας ουσιαστικά δύο φορές στην κόντρα έφτασαν στην επικράτηση-πρόκριση.

Η Ελπίδα από την άλλη, που δεν είχε στη διάθεσή της τους Ρούφο, Γεωργαντά, Χαριτόπουλο και Ζήνωνος, μετά το ισορροπημένο πρώτο μέρος και την πίεση που άσκησε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου, δεν είχε παρά να ρισκάρει προκειμένου να βρει ένα τέρμα, με αποτέλεσμα να αφήσει αρκετούς κενούς χώρους τους οποίους εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου δεν παρουσίασε την καλύτερη δυνατή εικόνα, έχασε τον πρώτο στόχο του Τελικού Κυπέλλου, έμεινε όμως με τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου, στον οποίο ίσως έχει και περισσότερες πιθανότητες, με βάση τη μέχρι στιγμής εικόνα της.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές συγκινήσεις με τα σουτ των Ρουμπιέ και Κουδούνη στο 35′ και το 37′ να μην ανησυχούν τους δύο γκολκίπερ και το φάουλ του Ρομπέρ στο 45′, στη σημαντικότερη φάση του ημιχρόνου, να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60′ ο Νταφόπουλος έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ρουμπιέ, ενώ ένα λεπτό αργότερα έδειξε τα αντανακλαστικά του και στο πλασέ του Ζάγγουλου. Στο 63′ το σουτ του Ρουμπιέ πέρασε έξω από τα δοκάρια, ενώ στο 65′ η Ελπίδα παραλίγο να φτάσει στο γκολ, όμως το σουτ του Τριαντόπουλου πέρασε μόλις πάνω από την εστία του Μπόσκου.

Mε τη συμπλήρωση των 90′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Νταφόπουλος έδιωξε το σουτ του Μορφακίδη και ο επερχόμενος Γιάζος έκανε το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ρόμπερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Μπόσκος, Καρασιούνας, Κυριαλάνης, Ζήκος, Ζάγγουλος, Τσιανάκας, Κόνομι (55′ Γιάζος), Παπαδόπουλος, Ρουμπιές (76′ Κλεισιώτης), Τοπάλι (85′ Μορφακίδης), Ρομπέρ.

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Μανουσάκης (70′ Μεμέτ Εμρέ), Μπαμπούρης (80′ Γαβριήλ), Πασσάς, Λειβαδιώτης, Φούντας, Χαϊνάκης, Τριαντόπουλος, Μπόζης, Κουτζής, Κουδούνης (90′ Καροτενούτο).

Share it