Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την 20η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της  20ης στροφής συνεχίζεται η δράση της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης με πολύ σημαντικά παιχνίδια στην μάχη της παραμονής.

Η πρωτοπόρος Αναγέννηση θα υποδεχτεί το Κουτσό θέλοντας μόνο νίκη καθώς ο Φίλιππος θα πάρει νίκη άνευ αγώνα, έχοντας όμως δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή. Μεγάλα παιχνίδια για την μάχη της παραμονής έχουμε σε όλα τα υπόλοιπα ματς και κυρίως στο “εξάποντο” του Εχίνου με τον Ερμή Μάνδρας.

Στο Σέλινο ο Άτλας παίζει τα “ρέστα” του κόντρα στον τρίτο της βαθμολογίας Απόλλωνα, ενώ η τέταρτη Βιστωνίδα υποδέχεται την Κεντητή που “καίγεται” για βαθμό η βαθμούς. Αντίστοιχης σημασίας είναι και το ματς στο ΔΑΚ με την Ασπίδα να φιλοξενεί την Γενησέα που ψάχνει βαθμούς για να διατηρηθεί ζωντανή στην μάχη παραμονής κάτι που ψάχνει και ο Απόλλωνας που φιλοξενεί στην Διομήδεια τον Άρη Πετεινού.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 15:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – Απόλλων Ξάνθης  (Κοτινούδης, Ασικίδης, Γκώγος)

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Ερμής Μάνδρας  (Ζαφειρίου, Σπάρταλης, Εμίν Κεχαγιά)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Π. Μελάς Κουτσού  (Ελευθεράκης, Τσίκας, Χρυσέλης Απ.)

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδα – Κεντητή  (Δρακίδης, Οτουζμπίρ, Ιωαννίδης)

Γήπεδο ΔΑΚ: Ασπίδα Ξάνθης – Ελπίδα Γενησέας  (Ουζουνίδης, Φεράτογλου, Τσιτσής)

Γήπεδο Διομήδειας: Απόλλων Διομηδείας – Άρης Πετεινού  (Γκαϊτατζής, Παπαδόπουλος, Πασχαλίδης Γ.)

Κεσσάνη Ερασμίου – Φίλιππος Δροσερού  0-3α.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it