Search

Απο την “άσπρη βούλα” λύγισαν απο τον ΠΑΟΚ οι Παίδες της Ξάνθης που άξιζαν κάτι καλύτερο!

Άδικη ήττα υπέστησαν στην Θεσσαλονίκη οι Παιδες της Ξάνθης στην Θεσσαλονίκη απο τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη παρά την πολύ καλή τους εμφάνιση, έμειναν με τις ευκαιρίες και τα τρία δοκάρια, ενώ οι γηπεδούχοι κράτησαν το 1-0 που διαμορφώθηκε με πέναλτι του Κουτσιούδη από το 25ο λεπτό.

Οι Θωμάι, Πιστικός και Τουλουμενίδης στάθηκαν άτυχοι (δοκάρια), ενώ στο β’ μέρος η ξανθιώτικη ομάδα άγγιξε το γκολ με τους Ζαχαρή, Πιστικό, Τσελεμπάκη και Τηλαβερίδη, όμως οι προσπάθειές τους στις καλές στιγμές δεν άλλαξαν το 1-0.

Μετά την 6η φετινή της ήττα η ομάδα της Ξάνθης βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν 21, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο με τους ξανθιώτες να έχουν εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα πριν τον “τελικό” με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Τέγο της ΕΠΣ Πιερίας.

ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Κούπενος, Σκούρτης, Παπαευαγγέλου, Καλιόγλου, Γιαγτζίδης (60′ Παπαγεωργίου), Μαύρης (60′ Καραιωάννου), Πεκρίδης (65′ Πανικίδης), Λέκκα (65′ Ζούμπι), Κουτσιούδης, Ιγνατίου (70′ Μυλωνάς).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ταξίδης, Γκουτάκης, Ζαχαρής, Θωμάι, Βαρσάμης, Τσελεμπάκης, Πιστικός, Τηλαβερίδης (70′ Τσολακίδης), Γιαρμαντζίδης, Νικολαΐδης (65′ Μπογιατζόπουλος), Τουλουμενίδης.

Share it