Search

Οι αποστολές Άρη Αβάτου και Ορφέα ενόψει του “εξάποντου” Ξανθιώτικου ντέρμπι παραμονής!

Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή στις 15:00(LIVE Sportsaddict) στο γήπεδο του ΑΟΞ για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης να έχουν μπροστά τους ένα “εξάποντο” ντέρμπι παραμονής.

Ο Άρης Αβάτου που βρίσκεται στους 33 βαθμούς είναι πολύ κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής, μια και ψάχνει ουσιαστικά τουλάχιστον 1 νίκη μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Αλέξη Ξανθόπουλου να ολοκληρώνει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την προετοιμασία της καθώς μοναδικός απώντας θα είναι ο Γιώργος Ψεμματάς που είναι τραυματίας. Να σημειωθεί πως ο ξανθιώτης τεχνικός δεν ανακοίνωσε 18αδα καλώντας όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές να δώσουν το παρών στο γήπεδο και εκεί θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα.

Απο την άλλη ο Ορφέας μετά τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις και νίκες υπέστη ήττα απο τον Αετό ενώ την περασμένη αγωνιστική παρά την μεγάλη μάχη που έδωσε αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Απολλωνα και πλέον βρίσκεται στο -2 απο την Αλεξανδρούπολη, την οποία και αντιμετωπίζει στην Ξάνθη την επόμενη εβδομάδα. Για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη πέρα απο το μεγάλο ενδιαφέρον που περιέχει λόγο του οτι βρίσκονται οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου στις μικρές Εθνικές κατηγορίες την τελευταία τριετία έχει και τεράστιο βαθμολογικό καθώς οι “κιτρινόμαυροι” καίγονται για βαθμό η βαθμούς που θα τους διατηρήσει ολοζώντανους για την μάχη της παραμονής.  Ενόψει του μεγάλου αγώνα της Κυριακής σημαντική κρίνεται η επιστροφή του Χακή Τζαμπάζ όμως εκτός θα ειναι ο Γιώργος Κατρανίτσας που συμπλήρωσε 7 κάρτες και χάνει τόσο το ματς με το Άβατο όσο και αυτό με την Αλεξανδρούπολη.

Η αποστολή του Ορφέα απαρτίζεται απο τους: Ρούφο, Γεωργιάδη, Βουλγαρίδη, Καλλίδη, Καραγκιόζη, Ζιγκολάρι, Κουκουρίγκο, Μακράκη, Μαυρόπουλο, Μελισσόπουλο, Παπαδόπουλο, Σουκρήογλου, Τζαμπάζ Χακή, Χαλίλ Ιμπράμ, Τορομανίδη, Τσέκο, Χασάνογλου και Χίντ Ιμέρ

Share it