Search

Με το δεξί στην τελική φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος ο Λεύκιππος Ξάνθης!

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην τελική φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος ο Λεύκιππος Ξάνθης που επικράτησε των Ίκαρων Σερρών ε 83-78 στο “Φίλιππος Αμοιρίδης”.

Οι ξανθιώτες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι όμως η ομάδα των Σερρών κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στην δεύτερη περίοδο με το παιχνίδι μέχρι και το 38′ να πηγαίνει πόντο-πόντο με τους ξανθιώτες να καταφέρνουν στο φινάλε να χτίσουν μικρή διαφορά την οποία διατήρησαν μέχρι το φινάλε φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη. Φανταστική εμφάνιση απον Μακαρατζή που σημείωσε 36! πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχαν και οι Σαββίδης, Δεληγιάννης και Τσιρχόγλου που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται, παπούτσια και γήπεδο μπάσκετ

Την δεύτερη αγωνιστική οι παίκτες του Λεύκιππος θα έχουν τοπικό ντέρμπι παίζοντας με τον Αρίωνα Ξάνθης στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής”.  Επόμενος αγώνας για τους “κυανοκίτρινους” αυτός κόντρα στην Αγία Βαρβάρα στο κλειστό της “Ομόνοιας” Σερρών.

Τα δεκάλεπτα: 27-20, 41-42, 55-55, 83-78.

Διαιτητές: Μυσιρλής-Μπιλμπίλης

Λεύκιππος (Μαγιάννης-Ρετζέπης): Μακαρατζής 36 (4), Δεληγιάννης 11, Καλαϊτζόγλου, Χατζηασημιάδης 2, Σαββίδης 17 (2), Κοπτόπουλος 2, Βάμπουλας, Καλεντερίδης, Ελευθεριάδης 2, Τσιρχόγλου 10, Αλέκογλου 3, Ιωαννίδης.

Share it