Search

Pre Game: Φινάλε της κανονικής διάρκειας με ντέρμπυ κορυφής και μια εκκρεμότητα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict Καλημέρα σας!

Η ποδοσφαιρική δράση στην Ροδόπη συνεχίζεται σήμερα, με το SportsAddict να δηλώνει προφανώς και πάλι παρόν! Δέκατη όγδοη και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:45.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Μια εκκρεμότητα απομένει προκειμένου να διαμορφωθούν πλήρως τα δύο νέα γκρουπ των play-off και play-out. Αναλυτικά η μάχη για την είσοδο στην πεντάδα.

Στον Σώστη και σε ένα από τα γήπεδα όπου θα είναι στραμμένα τα βλέμματα, η τοπική Δόξα υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών και με νίκη εξσφαλίζει την είσοδό της στην πεντάδα ό,τι και αν συμβεί στο ματς του συνδιεκδικητή Ορφέα Ξυλαγανής, ο οποίος φιλοξενείται από την Αναγέννηση Παγουρίων και θέλει νίκη και στραβοπάτημα της Δόξας προκειμένου να είναι αυτός που θα επιστρέψει στα play-off.

ΠΑΟΚοσμίου και Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου κοντράρονται σε ένα ματς του οποίου ο νικητής θα αποκτήσει έξτρα αβαντάζ στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Αετό Μίσχου με μοναδικό στόχο τη νίκη, ενώ τέλος στο μεγάλο ντέρμπυ κορυφής η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Δόξα Γρατινής, με τον νικητή να ξεκινά τα play-off με αβαντάζ, το οποίο ίσως και να παίξει καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:30 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών

ΠΑΟΚοσμίου-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

Πανθρακικός-Αετός Μίσχου

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Δόξα Γρατινής

Αναγέννηση Παγουρίων-Ορφέας Ξυλαγανής

Share it