Search

Τρίτο σερί ματς αήττητος ο Άρης Αβάτου που απέσπασε σημαντικό βαθμό στην Δράμα!(+pics)

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής έκανε ο Άρης Αβάτου που έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας απο την Δράμα μένοντας στο 0-0 με τον Πανδραμαϊκό.

Σε ένα ματς αρκετά ισορροπημένο με τους ξανθιώτες να έχουν ουκ ολίγες στιγμές για να φύγουν ακόμη και με το διπλό. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο μέρος η μοναδική αξιόλογη στιγμή ανήκε στον Άρη όταν στο 31′ ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ να αιφνιδιάσει τον κίπερ των Δραμινών με τον Κιουμουρτζή να διώχνει δύσκολα.

Στην επανάληψη οι ξανθιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς με τον Σαρηγιαννίδη να απειλεί εις διπλούν χωρίς όμως τα σουτ του να βρουν στόχο, ενώ ιδια κατάληξη είχε και η “απάντηση” των γηπεδούχων με το σουτ του Μπερούκα. Στο 75′ οι παίκτες του Άρη άγγιξαν το γκολ όμως ο Κιουμουρτζής απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Κρασώνη ένω ήταν σταθερός και στο σουτ του Ζωσιμίδη. Στο 90′ χάθηκε η πιο σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους με το σουτ του Αϊβάζη να σταματά στο δοκάρι της ξανθιώτικης ομάδας.

Σημαντικός βαθμός για την ομάδα του Αλέξη Ξανθόπουλου που έφτασε τους 33 βαθμούς και μετά τις νίκες με Κιλκισιακό, Ζυγό και την ισοπαλία στην Δράμα στρέφει την προσοχή του στο τοπικό ντέρμπι με τον Ορφέα την επόμενη εβδομάδα. Η ομάδα της Δράμας έμεινε στους 37 βαθμούς που έχει κολλήσει το τελευταίο διάστημα ενώ ήδη σκέφτεται το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Ένωση στην Αλεξανδρούπολη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Τακίδης με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Μαυρίδη της ΕΠΣ Κιλκίς

Πανδραμαϊκός: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Βασιλειάδης, Βραμέντσαλης, Αχαλινόπουλος, Τσελέπης(71′ Αθανασιάδης), Φουστέρης(67′ Φουστέρης), Διαμαντίδης, Μπερούκας

Άρης Αβάτου: Νομικός, Χατζηπαππάς, Παπαδιώτης(82′ Μπουλούτ), Μίλλερ, Λαφάρας, Χακάν Βελή, Κρασώνης, Χριστοφορίδης, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Ζοσιμίδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ 1Ο ΟΜΙΛΟ

Share it