Search

Με Ξανθιώτη πρωταγωνιστή έκανε την ανατροπή και “απέδρασε” με το διπλό απο την έδρα του Ηρακλή η Ένωση Αλεξανδρούπολης!(+pics)

Μια πολύ σημαντική νίκη στην μάχη της παραμονής κατάφερε να σημειώσει η Ένωση Αλεξανδρούπολης που αν και βρέθηκε να χάνει πέτυχε την ανατροπή και έφευγε με σπουδαίο τρίποντο απο την έδρα του Ηρακλή Ζυγού.

Στο παιχνίδι της Γενησέας ο δυνατός αέρας φάνηκε να επηρεάζει πολύ τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που δυσκολευόταν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία με την καλύτερη φάση του πρώτου μέρους να ανήκει στους Εβρίτες, όταν στο 25′ ο Καρακασίδης βγήκε απέναντι στον Μανιά όμως ο κίπερ του Ηρακλή κατάφερε να τον σταματήσει κρατώντας το 0-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Εν αντιθέσει με το πρώτο το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο, άλλωστε σημειώθηκαν και 4 γκολ, και  σε αυτό βοήθησε το πολύ γρήγορο γκολ του Ηρακλή που μπήκε πολύ δυνατά και στο 52′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα όταν μετά  ωραίο γύρισμα του Μολώνη απο αριστερά ο Φίλιππος Δημητριάδης έκανε το κοντρόλ και με γυριστό σουτ έκανε το 1-0 για τον Ηρακλή.

Η αντίδραση της ομάδας του Νίκου Ουσταμπασίδη ήταν άμεση και εντυπωσιακή, με τον Εβρίτη κόουτς να ρίχνει στο 56′ στο ματς τον Γιώργο Λαζαρίδη και αυτός να τον βγάζει “ασπροπρόσωπο”. Ο Ξανθιώτης επιθετικός με προβολή στο 58′ έφερε το ματς στα ίσια ενώ στο 65′ μετά απο φάση διαρκείας σκόραρε ξανά για το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 78′ με δυνατό σουτ ο Αμπραχαμιάν

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες

Πλέον η ομάδα της Αλεξανδρούπολης στρέφει την προσοχή της στους 4 “τελικούς” που έχει μπροστά της αρχής γενομένης απο το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό. Απο την άλλη η ομάδα του Ζυγού έχει μπροστά της το ματς με τον Κεραυνό στην Χρυσούπολη οπού στόχος είναι το διπλό που θα βγάλει απο την τελευταία θέση τον Ηρακλή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Σαφούρης με βοηθούς τους Κρυωνάς και Βακουφτσής της ΕΠΣ Σερρών

Ηρακλής Ζυγού(Γ. Δημητριάδης): Μανιάς, Τενεκές, Μολώνης, Κριεζής, Ψαρόπουλος(84′ Πουλιόπουλος), Κιουμουρτζής, Βαφειάδης, Ευθυμιάδης(61′ Πανέρης) , Κωφίδης Στ.(69′ Κωφίδης Κ.), Δημητριάδης, Ανδρέου(77′ Πανταζίδης)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνεται ο Πατσιώρας Κωνσταντίνος, άτομα που χαμογελούν, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Ένωση Αλεξανδρούπολης(Ν. Ουσταμπασίδης): Συνοδινος, Δορουγιδένης, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας Κ., Καρακασίδης(85′ Πατσιώρας Α,), Μπαρμπαγιάννης, Γκαϊτατζής(90′ Καβατζικιώτης), Μάζης(56′ Λαζαρίδης), Αμπαχαμιάν(83′ Ευστρατιάδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ 1Ο ΟΜΙΛΟ

Share it